Elke dag de beste deals

Een dagje naar Thermen Berendonck met korting

Ben je toe aan een dag ontspanning? Laat je betoveren in de oosterse wellnesswereld van Thermen Berendonck. Dankzij de ruime opzet van de sauna lijkt het altijd rustig. Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig tickets met korting voor wellnessresorts aan. Houd onze pagina met aanbiedingen voor een dagje uit in de gaten voor de meest actuele acties.

Heerlijk ontspannen bij Thermen Berendonck

De sauna’s van Thermen Berendonck zijn allemaal in de sferen van de oosterse wereld. Achter elke deur vind je een unieke beleving. Zoals de Duizend-en-een-nacht sauna; een sprookje, maar dan echt. Of de naar bloemen geurende Onam sauna. Ken je het sprookjesachtige Taj Mahal? Ervaar de Indiase droom in de Chaay Ghar sauna met verrassende opgietingen. Verlaat de Taj Mahal en laat je omringen door mozaïeken en mandala’s en droom weg bij de Perzische sferen van de Isfahan stoomcabine. Daarnaast geniet je ook van de traditionele sauna’s, zoals de opgietsauna of de infraroodcabine. Verwarmen of juist afkoelen doe je in één van de vele baden die Thermen Berendonck rijk is. 

Wat raden wij aan tijdens deze dag wellness?

Start jouw dagje wellness met een voetbad die je lichaam voorbereidt op de hoge temperaturen in de sauna. Na de sauna koel je heerlijk af in de binnen- of buitenbaden. Om jezelf vervolgens onder te dompelen in de Indiase droom: de Adalaj Stepwell. Het heldere zoutwaterbad wat je meeneemt in de sfeer van het eeuwenoude India. Stomen, scrubben en badderen doe je in de Indiase kruidentempel. En niet te vergeten het feestje voor je lichaam en zintuigen; bubbelen in het bubbelbad.

Een nachtje slapen

Stel je voor: na het heerlijke dagje wellness blijf je slapen in een hotel om nog even langer te genieten van het ontspannen gevoel. Hoe lekker zou dat zijn? Op max. 15 minuten afstand liggen er verschillende hotels, zoals Hotel Hoogeerd, Hotel Umberto of een Van Der Valk Hotel in Nijmegen. Bekijk onze pagina met hotel en vakantiedeals om alle aanbiedingen van dit moment te zien. Boek een hotel in de buurt van de Thermen Berendonck sauna en sluit dit welverdiende uitje heerlijk af.

Adres en openingstijden van Thermen Berendonck

Thermen Berendonck bevindt zich op Oude Teersdijk 15 6603 KJ in Wijchen. Bekijk voor vertrek altijd de actuele openingstijden op de website. Ga jij het liefst in badkleding naar de sauna? Kom dan op dinsdag en woensdag naar Thermen Berendonck. Het dragen van badkleding is dan verplicht

Blijf op de hoogte van te gekke sauna deals

Al weggedroomd bij het idee? Zorg dat je er snel bij bent wanneer er een nieuwe aanbieding op een bezoek aan de sauna voorbij komt. Schrijf je in op de nieuwsbrief en geef aan waar je aanbiedingen van wilt ontvangen. Je bent dan als eerste op de hoogte van een nieuwe aanbieding. Naast wellness aanbiedingen zijn er nog veel meer acties en deals te vinden op ActievandeDag. Mis ze niet. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur