Elke dag de beste deals

Een dagje naar Spa Zuiver

Kun jij niet wachten om de alledaagse hectiek achter je te laten? Even niets doen, opwarmen in de sauna en bubbelen in het bubbelbad? Ga voor een dagje offline bij Spa Zuiver; hét wellness centrum van Amsterdam. En wat is er lekkerder dan tot rust komen in de sauna? Tot rust komen in de sauna met korting! Houd onze sauna en beauty acties in de gaten of we Spa Zuiver met korting aanbieden.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Spa Zuiver faciliteiten

Bij Spa Zuiver kun je op en top genieten van de 8 verschillende soorten sauna’s, zoals de Finse sauna, infraroodsauna of bijvoorbeeld de kleurentherapiesauna. Heb jij één van de sauna’s uitgespeeld? Dompel jezelf dan onder in de extreme kou van het dompelbad. Om jezelf vervolgens te verwennen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling.  

Spa Zuiver Sport

Liefhebbers van Spa Zuiver komen hier niet alleen voor de wellness faciliteiten, maar ook om onder deskundige begeleiding te werken aan een gezond en fit lichaam. Zo zijn er verschillende groepslessen, waaronder Yoga, Pilates en Bodypump. Daarnaast kun je bij Spa Zuiver gebruik maken van de tennis-, padel- of squashbanen. En na je workout kun je lekker ontspannen in de luxe spa. 

Spa Zuiver met overnachting

Wil jij nog even in je ontspannen bubbel blijven? Dat kan! Bij Spa Sport Hotel Zuiver kun je volledig onthaasten in de prachtige omgeving. Geniet van de rust in het Amsterdamse bos met een heerlijke wandeling, verken de hoogtepunten van Amsterdam en vertoef op de dag van vertrek in de luxe spa.

Badkledingdagen bij Spa Zuiver

Wil jij niet volledig naakt? Spa Zuiver organiseert speciale badkledingdagen voor iedereen wie graag zijn/haar zwemkleding aanhoudt. En dat is iedere dinsdag, woensdag en donderdag. Tevens is het dragen van badkleding op deze dagen verplicht. Op de overige dagen is het niet toegestaan om badkleding te dragen. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur