Elke dag de beste deals

Dagje sauna bij Veluwse Bron

Dagje sauna bij Veluwse Bron

Zin in een relaxte saunadag? Kom dan naar hét wellnessresort van de Veluwe: de Veluwse Bron. Deze sauna ligt tussen Zwolle en Apeldoorn en biedt luxe, wellness en ultieme ontspanning midden in de natuur. Zo'n uitje kun je eentje doen, maar is ook leuk om met een vriend(in) of je partner te doen. Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig saunatickets met korting aan. Houd onze wellness- en beauty-acties in de gaten voor de meest actuele acties. 

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle hotelovernachting deals

Sauna faciliteiten van Veluwse Bron

Veluwse Bron ligt aan een prachtig natuurmeer en heeft in totaal 22 verschillende sauna’s. Door het gevarieerde aanbod aan sauna’s is dit wellnessresort zeer geschikt voor beginners, gevorderden en experts. Je vindt hier o.a. een stoomgrotsauna, Pakistaanse sauna, lavendelsauna en Finse sauna. Daarnaast heb je hier een stoomcabine, diverse stoom- en zwembaden, whirlpools en dompelbaden. Neem tussen de saunarondes daarom ook zeker de tijd om te genieten van de verwarmde én koude baden. Geniet van de geuren van het kruidenbad, relax in de whirlpool of drijf rond in het zoutwaterbad.

Uiteraard heb je bij de Veluwse Bron ook een aantal restaurants met heerlijk eten, rustruimtes en een grote tuin aan het natuurmeer. Allemaal fijne plekken om een boek te lezen, even weg te dromen of bij te kletsen! Als dat geen ontspannen dagje uit is...

Badkledingdagen bij sauna Veluwse Bron

Lijkt een dagje sauna jou wel iets, maar wil je liever niet naakt? Bij wellnessresort Veluwse Bron is het elke maandag en de laatste zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen en houd je in alle faciliteiten badkleding aan. Ideaal als jij (nog) geen fan van bloot bent.

Combineer een dagje sauna met een nachtje weg

Woon jij niet in de buurt van sauna de Veluwse Bron? Combineer dan jouw dagje sauna met een hotelovernachting en maak er een compleet weekendje weg van. De volgende hotels liggen vlak bij het wellnessresort: Fletcher Hotel De Mallejan, Apollo Hotel De Beyaerd, Fletcher Hotel Epe-Zwolle, Fletcher Hotel Veldenbos en Hotel de Hoeve van Nunspeet. ActievandeDag biedt regelmatig hotelovernachtingen met korting aan voor deze specifieke hotels. Zo kom je pas écht opgeladen thuis na een relaxt uitstapje. 

Praktische informatie

Staat een dagje Veluwse Bron binnenkort op de planning? Zorg er dan voor dat je online hebt gereserveerd. Veluwse Bron is dagelijks geopend, maar bekijk altijd vooraf de website voor de actuele openingstijden. Verder is er voldoende, gratis parkeergelegenheid, is de minimumleeftijd 18 jaar en is het resort volledig rolstoeltoegankelijk.

Met korting naar Veluwse Bron in Gelderland

Houd ActievandeDag goed in de gaten en wie weet scoor jij binnenkort jouw tickets voor de Veluwse Bron met korting. Wij hebben namelijk regelmatig deals met hoge korting. De deal bestaat in de meeste gevallen uit dagentree, inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, vrij gebruik van scrubzout, showergel en shampoo. Daarnaast heb je op basis van beschikbaarheid toegang tot de reguliere sauna-rituelen zoals opgietingen. Wil jij altijd als 1e op de hoogte zijn van alle saunadeals met korting? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur