Elke dag de beste deals

Dagje naar wellnessresort Elysium

Kom een dagje naar de mooiste Hamam van Nederland in Zuid-Holland waar je het wellnessresort Elysium kunt vinden; één van de grootste van de provincie met maar liefst 29 sauna’s! Geniet bijvoorbeeld van de Russische banja, Dennensauna of de Laguna. Wil jij met korting naar Elysium? Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig tickets met korting voor wellnessresorts aan. Houd onze sauna en beauty acties in de gaten voor de meest actuele acties.

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle hotelovernachting deals

Faciliteiten bij Elysium

Ga jij voor het eerst naar de sauna, of ben jij een doorgewinterde sauna fan? Elysium heeft voor ieder wat wils. Zo kun je als beginner wennen aan de wat lagere temperaturen in de Dennensauna of het Turkse stoombad. Ben je wat gewend of ga je al vaker naar de sauna? Dan heb je door het grote aantal sauna’s meer dan genoeg keuze. Voor echte ontspanning ga je naar de Kruidensauna, Amethist sauna of de Marrakech sauna. Zoek jij liever de meest bijzondere op? Dan ben je bij Elysium op het juiste adres. Hier vindt je verschillende bijzondere sauna’s zoals de luisterboeksauna, heksensauna of de Russische banja. Daarnaast kun je je laten verrassen door de diversiteit aan verschillende koude en warme baden, zoals de Laguna, Spiritueel bad of het Beauty zwembad. Een dagje rust, ontspanning en beauty gegarandeerd!

Combineer een dagje sauna met een nachtje weg

Blijf in je ontspannen bubbel en plak er een nachtje aan vast. Elysium heeft geen eigen hotel, maar in de omgeving kun je genoeg leuke hotels vinden. Zo kun je jouw wellness dagje combineren met een dagje stad en een hotel in Rotterdam of Den Haag boeken. Wat betreft hotelovernachtingen met korting is er altijd wel wat in de buurt te vinden.

Impressie

Adres en openingstijden van Elysium

De sauna is gevestigd in Bleiswijk op de Kooilaan 1. Als je met de auto komt, kun je voor het resort gratis parkeren. Normaliter is Elysium geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Voor de meest actuele openingstijden kun je het beste de website van Elysium in de gaten houden. Wat betreft badkledingdagen bij Elysium: iedere maandag en laatste donderdag van de maand is het dragen van badkleding verplicht.

Met korting naar Elysium in Bleiswijk

Als jij het liefst met korting naar Elysium toe wilt, ben je bij ons op de juiste plek. Bij ActievandeDag bieden wij geregeld wellnessarrangementen met korting aan. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle saunadeals met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur