Elke dag de beste deals

Het leukste kinderfeestje geef je bij Ballorig

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Organiseer dan een kinderfeestje in de overdekte binnenspeeltuin bij Ballorig. Een speelsucces bij regen en zon. En met 38 Ballorig speelparadijzen in Nederland, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt te vinden. Ballorig staat voor een dag lang spelen, verjaardagstaart eten en met zijn allen zingen. Dus geef ook een knalfuif bij Ballorig en profiteer van korting bij ActievandeDag.

media-img

Alles voor het leukste kinderfeestje

Op zoek naar het leukste speelparadijs van Nederland? De plek waar kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Een duik in de ballenbak en naar hartenlust springen op de trampolines... Speciaal voor het feestvarken en alle vriendjes wordt er een tafel gereserveerd en versierd inclusief een feestelijke verjaardagsstoel. Geniet van limonade en een zakje chips of snoep. En met een cadeau voor de jarige job, is het feest compleet. En na een glaasje limonade en een zakje chips of snoep hebben de kids weer genoeg energie om verder te spelen.

media-img

Kind en oudervriendelijk

Of je nu nog geen 1 jaar bent of al papa of mama, iedereen heeft een toptijd bij Ballorig. Speciaal voor de allerkleinste tot 4 jaar is er een speelhoek. De ouders worden ook niet vergeten bij Ballorig. Ontspan als ouder en klets lekker bij. Vermaak je met gratis wifi, een leeshoek vol tijdschriften en de lekkerste koffie. Dat wordt een heerlijk partijtje, zonder voorbereiding en rommel in je eigen huis. Spelen doen de kinderen tot aan sluitingstijd.

media-img

Zo reserveer je met korting

Zeker zijn van hét kinderfeestje van het jaar? Vind de beste aanbieding bij ActievandeDag en maak van tevoren een online reservering via de reserveertool van Ballorig. Klim en klauter op de speeltoestellen. Duik in de ballenbak, spring op de trampoline of glij van de glijbaan. Onbeperkt spelen doe je bij Ballorig. Maak er ook een onvergetelijke verjaardag van.

Nog meer goede dagdeals scoren?

Behalve een Ballorig kinderfeestje, ook andere goede deals voor een dag uit scoren? Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws en ben je er op tijd bij als er weer een mooie aanbieding is.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur