Elke dag de beste deals

Dagje uit Aviodrome

Ben jij op zoek naar een dag vol adrenaline, avontuur en actie? Ga dan vliegensvlug naar Aviodrome: hét luchtvaartmuseum voor jong en oud! Stap aan boord van een Boeing 747 en voel de adrenaline van een echte piloot in de flight simulator. Bekijk onze dagjes uit of we Aviodrome tickets met korting aanbieden.

De leukste vliegbestemming van het moment

Ga mee op reis en ervaar de Nederlandse luchtvaart van toen en nu. Ontdek meer dan 100 unieke en nieuwe vliegtuigen. Omdat de burgerluchtvaart 100 jaar bestaat, is Aviodrome volledig vernieuwd. De nieuwe, interactieve expositie toont iconische toestellen en vertelt het avontuurlijke verhaal van pioniers uit de luchtvaart. Ken jij de Junkers 52, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation al? Maar dat is niet alles; vanuit de verkeerstoren heb je een prachtig uitzicht op de start- en landingsbaan van de luchthaven van Lelystad. Of haal jouw piloot – stewardess of vliegbrevet. Beschik jij over de juiste vaardigheden om een échte piloot of stewardess te worden?

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Rondvluchten

Kijk jij graag omhoog, en droomt jouw kleine ervan om zelf te vliegen? Laat ze uitvliegen en geef hen het fantastische gevoel van door de lucht vliegen met een rondvlucht. Zo kun je een vlucht maken in de Cessna 172, Fokke Four en de Koninklijke DC-3 Dakota. Vliegen kan het hele jaar door tijdens een bezoek in de weekenden of schoolvakanties. Voor meer informatie én het aanvragen van een rondvlucht kun je terecht op de website van Aviodrome. 

Leeftijd Aviodrome

Iedereen is welkom bij Aviodrome! Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 3 jaar betaal je voor de tickets. 

Openingstijden Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome is zowel doordeweeks als in het weekend geopend. Bekijk voor je bezoek op de website van Aviodrome voor de actuele openingstijden. Voor een bezoek is het kopen van een ticket verplicht. Zonder reservering krijg je geen toegang.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur