Elke dag de beste deals

Windows 10 licentie kopen? Hier let je op

Op de meeste nieuwe laptops en pc’s staat Windows 10 standaard geïnstalleerd. Wil je het besturingssysteem van je huidige laptop opwaarderen naar Windows 10, dan moet je een losse licentie kopen. Waar moet je rekening mee houden als je Windows 10 aanschaft? We leggen uit hoe het zit met de licentie die je bij aanschaf krijgt. Op onze website vind je regelmatig een scherpe aanbieding op een Windows 10 licentie. Bekijk snel of deze deal vandaag beschikbaar is en kijk ook welke andere fantastische deals ActievandeDag nog meer beschikbaar heeft.

Dit krijg je als je Windows 10 koopt

Bij aanschaf van een Windows 10 licentie ontvang je rechten om Windows te mogen gebruiken. Na aanschaf van een licentie ontvang je een code om de nodige software te installeren. Daarnaast ontvang je de software op een USB-stick, DVD of als downloadbaar bestand. Tijdens het installeren word je met eenvoudige stappen door het installatieproces geloodst, waardoor dit gemakkelijk te doorlopen is. 

Een geldige licentie voor Windows 10

Technisch gezien heb je geen licentie nodig bij het installeren. Maar Microsoft beschikt standaard over alle rechten van Windows, dus als je Windows gebruikt zonder licentie is er sprake van inbraak op deze rechten. Dit loopt mogelijk uit tot flinke boetes. Daarom is het verstandig een licentie aan te schaffen en legaal plezier te hebben van Windows 10. Bekijk de licentiepagina op ActievandeDag of er op dit moment een aanbieding loopt en scoor een goedkope Windows 10 licentie. Naast een Windows 10 licentie vind je er regelmatig licenties voor: Adobe Photoshop, InDesighn, After Effects, Illustrator en nog veel meer. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Breid jouw laptop of computer uit met handige nieuwe programma’s.

Goedkoop een Windows 10 licentie kopen bij ActievandeDag?

Altijd de nieuwste deals in je inbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Geef aan waar je graag aanbiedingen van ontvangt en je bent voortaan als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Naast scherpe aanbiedingen op licenties, zijn er nog meer deals te vinden op onze website. Mis ze niet. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur