Elke dag de beste deals

4 tips voor teamuitjes met collega’s

Op zoek naar hét bedrijfsuitje om met collega’s te doen? Het moet natuurlijk origineel én voor een groter team gezellig zijn. Wij hebben de beste bedrijfsuitjes voor je op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een online of offline bedrijfsuitje: op ActievandeDag vind je de beste aanbiedingen voor activiteiten. Sta je binnenkort samen met je collega’s aan de Icebar of maken jullie de gekste foto’s tijdens een bezoek aan het Youseum? Lees verder voor onze tips. Bekijk al onze aanbiedingen en scoor de beste deals.

Een teamborrel bij de Icebar

Wil jij eens wat anders dan de standaard vrijdagmiddagborrel? Breng een bezoek aan de Icebar in Amsterdam. Deze bar is volledig van ijs gemaakt en wordt op een constante temperatuur van -10 graden gehouden. IJzige sfeer? Daar hoef je niet bang voor te zijn, want  de leukste tunes en lekkerste cocktails houden je wel warm. Daarnaastkrijgt iedereen een warme, thermische jas aan. Zo blijven jullie wel warm.

Ontdek social media-museum Youseum

Ga met je team op ontdekking in een andere wereld tijdens een bezoek aan hét Youseum. Het interactieve social media-museum bestaat uit 15 bijzondere samengestelde ruimtes. Maak een te gekke teamfoto in de infinityroom of spring met z’n allen in de ballenbak. De verschillende kamers zijn prachtig ingericht, maar er worden ook maatschappelijke thema’s uitgelicht. Het Youseum vind je in Amsterdam en een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.

Paintballen tijdens je teamuitje

Teambuilding? De ultieme uitdaging is een potje paintball! Betreed het paintballveld vol obstakels: van legertrucks en uitkijkposten tot autowrakken. Zorg ervoor dat jij en je team niet worden geraakt tijdens het spel. Hierbij is teamwork een belangrijk onderdeel. Leer je collega’s nog beter kennen tijdens de verschillende speelrondes. 

(Online) bedrijfsuitje: escape room

Laat je opsluiten en ga de strijd aan met de klok. Een escape room is een bloedstollend spel vol raadsels en sensatie. Maak gebruik van elkaars sterke punten terwijl je onder druk staat van een tikkende tijdbom. Met de voorwerpen in de ruimte is het aan jullie om het raadsel op te lossen. Bij de meeste escape rooms krijg je hier een uur de tijd voor, waarbij de spanning met elke minuut stijgt. Lukt het jouw team om op tijd te ontsnappen?

Altijd de laatste deals in je inbox met onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de beste acties? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een aanbieding.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur