Elke dag de beste deals

Een rondvaart door Amsterdam met korting

Beleef Amsterdam vanaf het water tijdens een rondvaart. Vaar over de Amstel en ervaar de eeuwenoude sierlijke grachten vanaf een boot. De Amsterdamse grachten behoren zelfs tot de Unesco Werelderfgoedlijst. Ontdek de vele woonboten, het smalste huis van Nederland en de bruggen die onze hoofdstad rijk is. De beste aanbiedingen voor een rondvaart door Amsterdam vind je bij ActievandeDag. Vaar jij ook mee?

Vaartocht door Amsterdam

Stap aan boord op een centraal punt in Amsterdam en laat je verwelkomen door een schipper. Iedere rondvaart is uniek. De schipper neemt je mee op ontdekkingstocht en stippelt de mooiste route voor je uit. In één uur leer je alles over de historie en ontdek je interessantste weetjes van de stad. Door de Amsterdamse buurten vind je meer dan 100 km aan waterwegen. Vaar langs bekende bezienswaardigheden, zoals het Anne Frank Huis, onder de Magere Brug door en over de Amstel rivier. Leer varend Amsterdam beter kennen.

Luister naar een audiogids

Bij een rondvaart mag een audiogids natuurlijk niet ontbreken. De gids vertelt je alles over de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Ontdek de geheimen en de mooiste grachtenpanden van de hoofdstad. Terwijl je rondvaart, leer je meer over de stad. Wie weet kom je de Vrolijke Noot tegen. Een klein bootje met een muzikant die dagelijks over de Prinsengracht vaart. Vergeet niet om je camera mee te nemen en maak kiekjes vanaf het water van de charmante stad.

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Jaarlijks vindt tijdens de donkere wintermaanden het Amsterdamse  lichtfestival plaats. De grachten worden verlicht en omgetoverd tot een prachtig openlucht-lichtkunstmuseum. Vaar tijdens het Amsterdam Light Festival met een rondvaart langs de meest populaire kunstwerken die vanaf het water te zien zijn. Luister naar de verhalen van de schipper en leer meer over de exposanten. Naast de mooie kunstwerken worden er ook sociale kwesties belicht, zoals armoede in gezinnen en eenzaamheid.

Nieuwsbrief

Elke dag de nieuwste aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ActievandeDag en ben als eerste op de hoogte van kortingen. Ook ontvang je als nieuwsbriefabonnee exclusieve deals. Zo grijp je nooit meer een deal mis!

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur