Elke dag de beste deals

Online cursus Engels online: handig en doeltreffend

De Engelse taal hoort tot de top 3 wereldtalen. Een heel groot deel van de wereldbevolking spreekt Engels. Met een woordje Engels kom je dus in veel landen een heel eind. Is dit jouw cup of tea en wil jij je Engelse vaardigheden verbeteren? Start met een online cursus Engels. Het is fijn om de taal te beheersen als je bijvoorbeeld op vakantie naar het buitenland gaat of voor je werk regelmatig op zakenreis moet. Zo communiceer je gemakkelijk met mensen uit andere landen. Bekijk de pagina met online cursussen op onze website en scoor een aanbieding van een online cursus Engels of 1 van de andere cursussen. Let’s start en krijg 1 van de belangrijkste talen ter wereld onder de knie.

Online basiscursus Engels

Is jouw Engelse taalvaardigheid weggezakt of start je bij de basis? In de cursus Engels voor beginners leer je binnen no-time de basisregels, grammatica en Engelse woordenschat. Het aanbod cursussen op ActievandeDag is ontwikkeld en samengesteld door taalexperts. De cursus is ingericht om een basisniveau van de taal te leren spreken en schrijven voor wie dit niet de moedertaal is. Met deze methode leer je stap voor stap en krijg je in eigen tempo de Engelse taal onder de knie.

Engels leren voor beginners

Als je deelneemt aan de Engelse cursus, volg je online les. Je ontvangt een cursusboek en krijgt toegang tot een digitale leeromgeving waar je de gemaakte opdrachten inlevert en examens maakt. Als je het eindexamen hebt afgesloten met een voldoende, ontvang je een certificaat. Loop je tijdens de cursus ergens tegenaan of wil je extra oefeningen, dan mag je altijd contact opnemen met jouw online docent via de mail. Dus wil jij jouw Engelse taalvaardigheid verbeteren? Start dan snel met online Engelse les. Good luck.

Meer leren?

Een online cursus is een laagdrempelige, gemakkelijke en efficiënte manier om iets nieuws te leren. Of om je ergens verder in te ontwikkelen. Dus raak je niet uitgeleerd en bevalt het online leren jou goed? Kijk welke online cursusdeals er vandaag allemaal zijn op ActievandeDag. Of breng gelijk je opgedane Engelse vaardigheden in de praktijk en boek een tripje naar het buitenland. Bekijk snel alle deals om te overnachten op onze website.

Blijf op de hoogte

Elke dag de nieuwste aanbiedingen in je inbox? Dat kan. Zo blijf je op de hoogte van alle deals van dit moment en ontvang je als nieuwsbriefabonnee óók nog exclusieve deals. Zo grijp je nooit meer mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur