Elke dag de beste deals

Kerstshoppen in de stad van de lichtjes: Parijs

Ben je op zoek naar de perfecte kerstcadeaus? Ga in de decembermaand een dag winkelen in de romantische stad Parijs. Kom alvast in de kerststemming en waan je voor één dag een echte Parisienne. Struin langs de verschillende kerstmarkten, drink warme chocolademelk met slagroom en breng een bezoek aan de verlichte Eiffeltoren. Tijdens de decembermaand is de stad van de lichtjes  op zijn allermooist. De beste aanbiedingen voor een dagje uit vind je bij ActievandeDag. Oui, oui Paris.

De reis naar Parijs

Stap in de avond in een luxe touringcar bij een opstapplaats bij jou in de buurt. In de ochtend arriveer je al op de plaats van bestemming. Een onbezorgde reis naar Parijs. Ontdek voordat je uitstapt alvast een aantal highlights van de stad tijdens een korte stadstour. Bij aankomst is er genoeg vrije tijd en besluit je zelf welke delen van de stad je gaat bezoeken. Ga je direct winkelen bij Galeries Lafayette en de Champs Élysees of beklim je eerst de trappen van de Sacre Cour? Wat zou Emily in Paris doen? 

Bezoek een kerstmarkt in Parijs

Breng tijdens je dagtrip een bezoek aan de grootste kerstmarkt die Parijs rijk is: La Défense. Ontmoet de kerstman en loop langs de verschillende kerststallen. Of combineer een bezoek aan de Eiffeltoren met de internationale kerstmarkt Trocadero die daar aan de voet ligt. Vergeet ook niet een ritje in het reuzenrad te maken. Geniet nog even van de Franse keuken voordat je op een lokaal verzamelpunt in Parijs de bus instapt. Dan begint de terugreis, waarna je in de vroege ochtend weer aankomt in Nederland. Stap met een voldaan gevoel je bed in en droom over je Franse avontuur.

Au revoir Paris

Na een onvergetelijke dag in de Franse hoofdstad is het aan begin van de avond weer tijd om terug naar huis te gaan. Geniet eerst nog van de Franse keuken voordat je op een lokaal verzamelpunt in Parijs de bus instapt. Begin aan de terugreis en kom in de vroege ochtend weer aan in Nederland. Stap in de avond met een voldaan gevoel je bed in en droom over je Franse avontuur.

Mis nooit meer een aanbieding

Ben jij gek op leuke uitjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat je nooit een aanbieding mist. Blijf met de nieuwsbrief van ActievandeDag op de hoogte van de beste kortingen.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur