Elke dag de beste deals

Een Dyson stofzuiger: zeg maar dag tegen stof

De stofzuigers van Dyson staan bekend om de hoge zuigkracht. Ideaal voor een snelle en grondige reiniging van het hele huis. Dyson biedt verschillende type stofzuigers aan. Gaat je voorkeur uit naar een draadloze steelstofzuiger of wordt het een Dyson sledestofzuiger? Lees snel verder en baseer op basis van de kenmerken welke soort stofzuiger het meeste geschikt is voor jou. Zo’n krachtige Dyson stofzuiger vind je met korting bij ActievandeDag.

Dyson steelstofzuiger

De Dyson steelstofzuiger is een snoerloze steelstofzuiger en kruimelzuiger in één, zoals de Dyson v10. Beweeg je vrij door alle ruimtes, want geen snoer of stopcontact houdt je tegen.  Dyson steelstofzuigers staan bekend om de krachtige zuigprestatie en zijn ook nog eens licht in gewicht. Bij een opgeladen accu heb je tot wel 60 minuten constante zuigkracht en het stofreservoir is simpel te legen. De steelstofzuiger is ontworpen voor alle typen vloeren. Zeg maar dag tegen die kruimels.  

Dyson sledestofzuiger

Het standaard type stofzuiger met snoer heet  ook wel sledestofzuiger. Een Dyson sledestofzuiger past automatisch de zuigkrachtstand aan naar het oppervlakte. Bij een sledestofzuiger heb je de keuze uit een model met een stofzak of stofreservoir. Een sledestofzuiger heeft over het algemeen een grote stofzak of groot reservoir, waardoor je deze relatief weinig hoeft te vervangen. Een voordeel van het model met stofreservoir is dat de lucht niet door het vuil heen beweegt. Een vol reservoir heeft zo minder invloed op de zuigkracht. 

Slede- of steelstofzuiger

Het grootste verschil tussen de steel- en sledestofzuiger is dat de steelvariant op een accu werkt en de sledestofzuiger op stroom. De steelstofzuiger is beperkter qua gebruiksduur, maar geeft je wel meer bewegingsvrijheid. Voor grote huishoudens is een minimale accuduur van 40 minuten aan te raden. Ben je vaak langer aan een stuk door aan het stofzuigen? Dan is een sledestofzuiger de beste keuze.

Blijf op de hoogte

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je  altijd als eerste op de hoogte van acties en mis je nooit meer een deal. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur