Elke dag de beste deals
discount

-59%

Wimperliftbehandeling + verven bij Angels Beauty Style

60,00
24,50
1 voucher

Kies een datum en tijd
Laat je ogen stralen met een luxueuze wimperbehandeling bij Angels Beauty Style in Amsterdam, gelegen aan de bruisende Kinkerstraat. Geniet van mooie gekrulde én gekleurde wimpers die je natuurlijke schoonheid accentueren. Je boekt je behandeling nu voor een extra lage prijs.

  • Wimperliftbehandeling + verven bij Angels Beauty Style in Amsterdam
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Beschikbaar van maandag t/m zondag.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Angels Beauty Style vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Een wimperliftbehandeling is een manier om natuurlijk gekrulde wimpers te krijgen zonder gebruik te maken van wimperextensions. Tijdens de behandeling worden je wimpers gelift en gekruld, waardoor ze een vollere en meer open uitstraling krijgen. 

Vervolgens wordt het verven van de wimpers toegepast om ze een diepere kleur te geven, waardoor ze nog meer opvallen en je ogen laten stralen. Het resultaat is prachtig gekrulde en gedefinieerde wimpers die wekenlang aanhouden, zonder dagelijkse mascara.

Een wimperlift kan 6 tot 8 weken blijven zitten, afhankelijk van een aantal factoren zoals de groeicyclus en dagelijkse verzorgingsroutine.

Angels Beauty Style in Amsterdam biedt een oase van verwennerij. Hier kun je niet alleen terecht voor een betoverende wimperlift om je ogen te laten stralen, maar ook voor nagelverzorging, facelifts en laserbehandelingen. Met deskundige handen en hoogwaardige producten zorgen ze ervoor dat jouw wensen worden vervuld en je met een stralende uitstraling de salon verlaat.
Adres

Kinkerstraat 162 H

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur