Elke dag de beste deals
discount

-63%

Voetreflexmassage en/of chakra rugmassage bij Karada Transformation

75,00
27,95

Chakra rugmassage bij Karada Transformation

Maak een keuze
1 persoon

Kies een datum en tijd
Ervaar totale ontspanning en innerlijke balans met een voetreflexmassages en/of chakra rugmassages bij Karada Transformation. Laat stress en spanning los terwijl de ervaren therapeuten de energiestromen in je lichaam herstellen. Maak keuze uit je behandeling(en) en reserveer met korting.

 • Massage naar keuze bij Karada Transformation in Almere
 • Voetreflexmassage
 • Chakra rugmassage
 • Voetreflexmassage + chakra rugmassage
 • Duo chakra rugmassage (voor 2 personen)
 • Direct geldig t/m 30 juni 2024.
 • Beschikbaar van maandag t/m zaterdag. 
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
 • Reserveer o.v.v. ActievandeDag via WhatsApp. De contactgegevens van Karada Transformation vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • Neem 1 grote handdoek mee voor de voetreflexmassage (p.p.)
 • Neem 2 badhanddoeken mee voor de chakra rugmassage (p.p.)

Bij een voetreflexmassage wordt er druk uitgeoefend op specifieke punten op de voeten die corresponderen met verschillende organen en delen van het lichaam. Het doel is om de energie door het lichaam te laten stromen, spanning te verminderen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren

Voor de voetreflexmassage is er keuze tussen een energetisch en westerse benadering. De energetische benadering richt zich op het herstellen van de natuurlijke energiestromen in het lichaam. De westerse methode gericht is op het verlichten van spanning en het bevorderen van algeheel welzijn.

De voetreflexmassage duurt in totaal 60 minuten, inclusief intake. De massage zelf duurt 45 minuten.

Een chakra rugmassage is een vorm van massage waarbij specifieke technieken worden toegepast om de energiecentra in de rug, genaamd chakra's, in balans te brengen. Het doel is om de energiestroom door de chakra's te optimaliseren, fysieke en emotionele spanning te verminderen en het algemene welzijn te verbeteren.

De chakra rugmassage duurt in totaal 60 minuten, inclusief intake. De massage zelf duurt 45 minuten.

Welkom bij Karada Transformation, waar een erkende voetreflextherapeut en Reiki-therapeut klaarstaan om jou te begeleiden. Met een overvloed aan liefde en licht werken ze met zorgvuldige aandacht, zowel fysiek als energetisch.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Karada Transformation.

Adres

Samoastraat 20

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur