Elke dag de beste deals
discount

-27%

Street art tour van QuizPub in Utrecht (2 - 4 pers.)

39,50
28,95
1 stuk

Ga op pad in het centrum van Utrecht tijdens de city games van QuizPub. Met de culturele street art tour leer je meer over de indrukwekkende muurschilderingen van lokale kunstenaars. De spellen worden gespeeld met 2 tot 4 personen per team. Top voor een dagje uit met het gezin of vrienden. Boek nu met flinke korting.

Wat krijg je?

  • Cityspel 'Street art tour' in het centrum van Utrecht voor 2 - 4 personen
  • Duur: 2 uur

Goed om te weten

  • Geldigheid: 12 maanden geldig na aankoop.
  • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher om een reservering te maken.
  • Voucher: na aankoop, kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Beschikbaarheid: te spelen op elk moment.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

City spellen van QuizPub

In elke stad in Nederland kennen de spellen van QuizPub een ander verhaal. Geen enkele game is dus hetzelfde. De spellen worden gespeeld in groepen van 2 tot 4 personen. Als je met meerdere teams speelt, koop dan per team 1 spel. De spellen worden gespeeld met een app. Zodra je het spel hebt aangeschaft, ontvang je de link naar de app en de inloggegevens. Eenmaal op de startlocatie aangekomen, log je in en start je het spel.

Street art tour

De startlocatie is flexibel, maar we raden Tivoli Vredenburg in Utrecht aan. Tijdens het spel verkennen jullie onder andere het Neude, de Amsterdamsestraatweg en de Voorstraat. Ontdek de verhalen achter de indrukwekkende muurschilderingen van lokale kunstenaars zoals De Strakke Hand en JanIsDeMan in Utrecht. Ontleed de symboliek en bewonder de diverse stijlen die de stad verfraaien. Verken samen met onze tour enkele van de meest inspirerende kunstwerken in Utrecht, voltooi opdrachten en ontdek het verborgen kunstwerk.
Adres

Vredenburgplein 1

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur