Elke dag de beste deals
discount

-50%

Ontspannende en verzorgende spa pedicure bij Skincare by Bahar

45,00
22,50

Spa Pedicure | Skincare by Bahar

Maak een keuze

Uitverkocht

Kom langs voor een dosis voetenverwennerij bij Skincare by Bahar in Almere-Stad. Hier gaat het verder dan een verzorgende pedicure; het is pure ontspanning. De deskundige specialist behandelt je voeten met zorg en aandacht, waardoor ze weer als nieuw aanvoelen. Reserveer met korting en geniet van een heerlijk spa-moment. 

  • Spa pedicure bij Skincare by Bahar in Almere
  • Spa pedicure 
  • Spa pedicure met gellak
  • Geldigheid: t/m 30 april 2024. 
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: telefonisch reserveren o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Skincare by Bahar staan bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Beschikbaarheid: mogelijk van woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 - 18.00 uur en op maandag van 12.00 - 18.00 uur (op basis van beschikbaarheid).
  • Annuleren: mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Welkom bij Skincare by Bahar in Almere-Stad: de schoonheidssalon van de gediplomeerde skincare specialiste Baharak. Wanneer je een schoonheidsbehandeling boekt bij Skincare by Bahar is het belangrijk om te weten dat je je fantastisch voelt wanneer je weer weggaat. Baharak zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel waar naar huis gaat én zo enthousiast bent dat je nog een keer langskomt.
De behandeling bestaat uit het weken van de voeten in een warm voetbad, reinigen van de voeten en nagels, vijlen van de nagels, verzorgen van nagelriemen, verwijderen van eelt en dode huidcellen en uitvoeren van een ontspannende voetmassage. Er worden hydraterende crèmes gebruikt om de voeten te voeden en te verzorgen. Een pedicure is niet alleen goed voor de gezondheid van je voeten, maar zorgt ook voor ontspanning.

Gellak:ga voor een extra behandeling en kies voor gellak op je nagels.
Adres

Bottelaarpassage 83

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur