Elke dag de beste deals

MaDiWoDo Bioscoopkaart voor de film Sint Ahoy!

MaDiWoDo Bioscoopkaart voor de film Sint Ahoy!Amsterdam en 14 andere plaatsen

Sinterklaas in korte broek op het strand? Ja, dat zie je goed. De Sint is samen met zijn vrienden per ongeluk op het tropische eiland Curaçao beland. Daar ontmoeten ze plots een groep piraten die op zoek zijn naar een verborgen schat. Een spannend en grappig avontuur begint. Koop je ticket met korting en bekijk Sint Ahoy! vanaf 4 oktober in de bios. Leuk voor kinderen, maar ook voor ouders. 

Wat krijg je?

  • MaDiWoDo Bioscoopkaart voor Sint Ahoy!
  • Geldig in (bijna) alle bioscopen in Nederland, zie 'Veelgestelde vragen'

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: vanaf 4 oktober t/m 5 december 2023 te zien in de bioscoop. 
  • Reserveren: is online niet mogelijk en niet nodig. Kom op tijd om zeker te zijn van een plekje in de zaal. 
  • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post. 
  • Toegang: neem op de dag van je bezoek je e-ticket mee. Je ruilt je e-ticket bij de kassa van de bioscoop in voor een bioscoopkaartje. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na je bezoek is annuleren niet meer mogelijk. 
  • Kijk voor meer informatie op de website van jouw bioscoop. 

Trailer

Meer over Sint Ahoy!

In Sint Ahoy! belandt Sinterklaas met zijn vrienden en een groep piraten op het tropische eiland Curaçao. 2 Pieten gaan op zoek naar de magische schat van Kapitein Witbaard, maar hun zoektocht wordt bemoeilijkt door Kapitein Kibbeling. Sinterklaas en zijn vrienden besluiten om de Pieten te helpen en ook op zoek te gaan naar de schat. Een avontuurlijke race tegen de klok begint. Wie zal als eerste de schat vinden in deze spannende en grappige sinterklaasfilm?

Cast en crew

In Sint Ahoy! spelen onder anderen Kim Feenstra, Donny Ronny (Stefano Keizers), Steven Brunswijk, Merijn Oerlemans, Luca Savazzi (bekend van SBS6 en GTST), Liza Sips, Horace Cohen en Jérémie Vrielynck. Fred Butter speelt de hoofdrol: Sinterklaas. De film werd geregisseerd door Andy van Veen en Rik Sinkeldam.

Veelgestelde vragen 

Wanneer is de MaDiWoDo Bioscoopkaart geldig?

Een MaDiWoDo Bioscoopkaart is alleen geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Wat zijn de deelnemende bioscopen?

Bijna alle bioscopen in Nederland doen mee, maar er zijn een aantal filmhuizen en theaters waar je de MaDiWoDo Bioscoopkaart niet kunt inwisselen. Deze filmtheaters accepteren momenteel niet de MaDiWoDo Bioscoopkaart.

Kan ik online reserveren?

Nee. Je kunt je MaDiWoDo Bioscoopkaart alleen inwisselen bij de kassa of betaaterminal van de bioscoop of het filmtheater. Zeker zijn van je plaatsen? Reserveer dan telefonisch bij jouw bioscoop of filmtheater naar keuze. 

✓ Goed om te weten: de MaDiWoDo Bioscoopkaart wordt door ActievandeDag uitgegeven in de vorm van een e-ticket. Neem je e-ticket dus mee naar de bioscoop. 

Adres

Vijzelstraat 15

Amsterdam, NL

Adviesprijs12,00
7,40
Uitverkocht

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur