Elke dag de beste deals
discount

-64%

Set van 4 Japanse esdoorns (25-40cm)

29.2K keer bekeken
69,95
24,99
1 stuk

Haal een oosters sfeertje naar je balkon of tuin met deze 4 Japanse esdoorns. Deze planten zijn winterhard en zeker in de herfst geniet je van prachtig gekleurde bladeren. Elke soort heeft een andere kleur. Een waar genot voor je ogen!

 • Set van 4 soorten Japanse esdoorns:
  - Acer palmamtum Atropurpureum
  - Acer palmamtum Butterfly
  - Acer palmamtum Going Green
  - Acer palmamtum Orange Dream
 • Hoogte bij levering: 20 - 40 cm (gemeten incl. kwekerspot)
 • Potmaat: 10,5 cm
 • Buitenplanten
 • Hoogte bij levering: 25 - 40 cm (gemeten incl. pot)
 • Geschikt voor de volle grond of in potten
 • Groeien in verschillende hoogtes
 • Kunnen ook gesnoeid worden tot bonsaibomen 
 • De planten worden geleverd in een plastic kwekerspot, dus geen sierpot.
 • De genoemde adviesprijs is de consumentenadviesprijs van onze leverancier.
 • De verzendkosten zijn € 5,99 in Nederland en € 6,99 in België.
 • Verzending alleen mogelijk binnen Nederland en België. Nederland binnen 5 werkdagen en België binnen 6 werkdagen.
 • De planten kunnen niet bezorgd worden in de volgende postcodegebieden: 1156, 1791 – 1797, 8881-8884, 8891-8897, 8899, 9161-9164, 9166.
 • Op dit product zijn de wettelijke garantievoorwaarden van toepassing.
 • Op dit product is geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing in verband met bederfelijke goederen. Klachten over de geleverde producten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om een beschadiging van het product.
 • Indien het product beschadigd geleverd wordt, dient klantenservice hier door middel van een foto binnen 14 dagen van op de hoogte gesteld te worden. Wanneer er inderdaad sprake is van schade, wordt er een nieuw exemplaar opgestuurd.
 • Ernstig beschadigde producten hoeven niet geretourneerd te worden.
 • ActievandeDag fungeert als tussenpersoon. Dit artikel wordt geleverd door PerfectPlant.

De Japanse esdoorn Acer palmatum 'Atropurpureum' is een roodbladige esdoorn die in de herfst prachtig kleurt.  
De plant wordt ongeveer 1,5 meter hoog en 1 meter breed, maar is zeer goed in vorm te snoeien. De bladeren zijn handvormig (palmatum verwijst naar de handpalm en niet naar een palmboom) en daardoor speelser.  Acer palmatum 'Atropurpureum' heeft een schitterende herfstverkleuring. Een extra reden om deze Acer in de tuin te planten! Deze soort is zeer winterhard.

Acer palmatum ‘Butterfly’, is een vrij nieuwe esdoornsoort. Deze kleine bontbladige Japanse esdoorn krijgt witbonte bladeren met mooie roze bladrand. Het is een kleinblijvende esdoorn. In de herfst kleurt de roze bladrand van het bonte blad tot scharlaken rood. De Acer palmatum Butterfly houdt van een plek in halfschaduw. Voorkom dat de boom tijdens het heetst van de dag in de zon staat. De uiteindelijke hoogte van deze Acer is 150 cm en wordt ongeveer 100 cm breed. Deze soort is zeer winterhard.

Acer palmatum 'Going Green' is een rechtop groeiende struik met gelobde lime- tot frisgroene bladeren. Het blad krijgt een warmgele tot oranje herfstkleur.  
De struik is ook in de winter erg mooi door z'n kale groene takken en twijgen. Deze Japanse esdoorn houdt van een plek in halfschaduw. De uiteindelijke hoogte van deze Acer is 150 cm en wordt ongeveer 100 cm breed. Deze soort is zeer winterhard.

Acer palmatum 'Orange Dream' is een hoge Japanse esdoorn met geel-oranje blad. Deze Japanse esdoorn is opmerkelijk omdat ie meer opgaand groeit dan de meeste andere Japanse esdoorns. Deze Acer kan een hoogte van 8 meter bereiken en is desondanks makkelijk te snoeien. Indien de plant voldoende licht krijgt, blijft ie ook onderin mooi in het blad. Het blad loopt in het voorjaar uit met een oranje-gele kleur, in de zomer is het blad geelgroen, gevolgd door een mooie gele herfstkleur. Deze soort is zeer winterhard. 

Japanse esdoorns kunnen het beste vanaf maart tot begin oktober geplant worden. In deze periode is de grond warm en kunnen de planten goed wortel schieten. In een plantenbak vereist deze plant geen speciale potgrond. Japanse esdoorns zijn sterke planten, maar op een winderige plek kan het blad beschadigd raken. Zet de Acer daarom op een beschutte plaats. De plant prefereert een plek in halfschaduw, het liefst niet te veel direct zonlicht. Door te veel direct zonlicht kunnen de wortels uitdrogen wat tot bladverlies kan leiden, én kan het blad verbranden.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur