Elke dag de beste deals
discount

-70%

Schilderworkshop Neo-pop Art van Geoffrey Wijn

45,00
13,50
1 stuk

Goeiedag creatieveling. Zin in een leuke en leerzame workshop? Kom naar de Wine Art Gallery in Roosendaal en maak je eigen schilderij onder begeleiding van kunstenaar Geoffrey Wijn. Koop nu en profiteer van korting. Tip: doet het ook goed als cadeau. 

Wat krijg je?

 • Schilderworkshop onder begeleiding van kunstenaar Geoffrey Wijn
 • Aan het eind neem je je eigen schilderij mee naar huis
 • Locatie: Wine Art Gallery in Roosendaal

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: t/m 6 maanden na het winnen van de voucher. 
 • Voucher: na betalen kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je voucher niet per e-mail of post. 
 • Reserveren: is verplicht, o.b.v. beschikbaarheid en in overleg met de aanbieder. Volg de stappen op je voucher om de schilderworkshop te reserveren. 
 • Beschikbaarheid: wegens populariteit is er vaak beperkte beschikbaarheid. 
 • Tijden: van 10.00 - 13.00 uur of van 14.30 - 17.30 uur. 
 • Minimumleeftijd: 12 jaar. 
 • Schildersdoek: je schildert op een doek van 40 x 50 cm. Het is mogelijk om op een groter doek te schilderen tegen een meerprijs. 
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid

Geoffrey Wijn

Na in 1996 te zijn afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten startte Geoffrey Wijn zijn carrière als kunstenaar. Het snel en ter plekke een kunstwerk maken door zich te laten inspireren door de gebeurtenissen van dat moment, is het handelsmerk van Geoffrey geworden.

Geoffrey: 'Ik laat mij altijd inspireren door beelden die in mijn hoofd verschijnen. Het is meestal direct de voorstelling zoals die uiteindelijk moet worden. Dan zet ik de eerste lijnen op het doek en ga laagje voor laagje het kunstwerk opwerken. Onverwachte gebeurtenissen in mijn omgeving hebben vaak direct een reactie op het doek. Niets hoeft te zijn wat het is'.

Ieder kunstwerk (combinaties van spuitwerk en acryl) wordt gesigneerd met zijn artiestennaam ‘Wine’.

De schilderworkshop

Geoffrey Wijn maakt graag tijd vrij voor een hippe workshop met jou. De workshop wordt gegeven in de Wine Art Gallery in Roosendaal, waar ook schilderijen van Wine te bezichtigen zijn. De doeken hebben een afmeting van 40 x 50 cm en worden vooraf door Geoffrey ingetekend met jouw eigen onderwerp of thema. Je hoeft dus geen tekentalent te zijn om deel te nemen aan de workshop.

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en tijdens de workshop wordt er een lekker muziekje gedraaid. Gewoon zoals Geoffrey het zelf ook altijd doet. Na deze creatieve workshop ga je met een mooi kunstwerk in de stijl van Wine Art naar huis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur