Elke dag de beste deals

Safaripark Beekse Bergen ticket(s)

0,00

Marble Mania - Volwassenticket (10+ jaar) voor Beekse Bergen

Maak een keuze

Uitverkocht

Volg je instinct en prikkel al je zintuigen. Zie, hoor, voel en proef de safari. Spot de Big Five en bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, met je eigen auto, met de bus of vanaf de boot. Extra leuk: maak je bezoek compleet en kom op kraamvisite bij olifantenkalfjes Mosi, Ajabu en Tendai. Koop je Safaripark Beekse Bergen ticket(s) met korting en geniet van een avontuurlijk dagje uit.

 • Safaripark Beekse Bergen ticket(s) met korting
 • Keuze tussen volwassenticket (vanaf 10 jaar) en kinderticket (3 - 9 jaar)
 • Kinderen van 0 - 2 jaar oud hebben gratis toegang
 • Locatie: Hilvarenbeek (bij Tilburg)
 • Geldigheid: t/m uiterlijk 31 december 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • Safaripark Beekse Bergen tickets: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op beeksebergen.nl/op-safari/goed-voorbereid
 • Toegang: neem je e-ticket mee naar Safaripark Beekse Bergen. Tickets kunnen ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen van 0 - 2 jaar oud kunnen gratis naar binnen.
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot en in de safaribus is de toegang beperkt.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Enkel blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice.
 • Uitrijticket: € 9,50 per voertuig, online te koop via de website van Safaripark Beekse Bergen. Een uitrijticket is verplicht, ook als je niet van de parkeerfaciliteiten gebruikmaakt. Je hebt deze nodig om het park te verlaten met de auto.
 • Safaribus: de safaribus rijdt alleen van 1 oktober t/m 30 maart. De overige safarivormen zijn wel het hele jaar door beschikbaar.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop.

Alsof je over de Afrikaanse savanne rijdt... Maar dan gewoon in Nederland. Ga voor Safaripark Beekse Bergen-korting en ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners. Sta oog in oog met leeuwen, gorilla's, cheeta's, chimpansees, beren, panters, buffels en bavianen en verwonder je over de veelzijdigheid van de adembenemende natuur. Met de auto, boot, bus of te voet; het is allemaal mogelijk met dezelfde Safaripark Beekse Bergen tickets. 

Stap aan boord van de safariboot Livingstone of Stanley voor een mooie tocht over het water en laat je verrassen door het uitzicht langs de oevers. De ranger vertelt je onderweg uitgebreid over de dieren en hun leven in het park en hoe dit er in de natuur aan toe gaat. Ook een spannende tocht met de safaribus is mogelijk. Tijdens de safari laat de ranger je allerlei spullen voelen en ruiken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vachten, maar ook... poep. Een safaritocht door deze bijzondere dierentuin is avontuurlijk én leerzaam. Bekijk de video hieronder, om een indruk te krijgen van waar je Safaripark Beekse Bergen tickets je kunnen brengen.

3 Afrikaanse olifantenkalfjes geboren in Beekse Bergen

Mooi babynieuws! In alle rust en onder toeziend oog van de andere dames van de groep is Afrikaanse olifant Pina-Nessi op 4 november 2023 bevallen van haar 1e kalfje. Het kalfje heeft de naam Mosi gekregen, wat 'eerstgeborene’ betekent. Op 3 december 2023 is er opnieuw een olifantenkalfje geboren. Ook olifant Bongi beviel dit jaar van haar 1e kindje, welke liefkozend Ajabu (wonderbaar, schitterend en stralend) is genoemd. In 2024 is de olifantenfamilie opnieuw uitgebreid, toen op 19 februari Tendai werd geboren. Dit keer was het ervaren moeder Punda, die alweer haar 5e spruit mocht verwelkomen. Tendai betekent daarom ook 'dankbaar'. Koop Safaripark Beekse Bergen ticket(s), om de drie kleine olifantjes van dichtbij te bewonderen. En wees er snel bij, want voor je het weet zijn ze alweer groot.

Meer weten over de jonge olifantenkalfjes? Check alle olifanten updates op de website van Beekse Bergen, bezoek Safaripark Beekse Bergen met korting of bekijk de video over het eerst geboren kalfje Mosi hieronder.  

Beekse Bergen autosafari

Met je Safaripark Beekse Bergen tickets kun je ook zélf als ranger op pad in je eigen auto. Ga op eigen houtje op ontdekkingstocht om oog in oog te staan met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog veel meer tijdens een autosafari in Beekse Bergen. In het comfort van je eigen auto met de vrijheid om je eigen tempo te bepalen gaan jullie op pad. Tip: gebruik de autosafari audiotour in de Beekse Bergen-app en leer meer over de dieren. Neem een verrekijker mee om ze goed van dichtbij te kunnen bekijken, terwijl je veilig in je auto blijft zitten. 

Beekse Bergen wandelsafari

Liever te voet tussen de dieren door? Niet letterlijk uiteraard, want in Beekse Bergen leiden wandelpaden je op veilige wijze langs het wild. Gebruik de audiotour in de Beekse Bergen-app en leer meer over de dieren. Bewonder de giraffen met hun lange nekken, de indrukwekkend grote olifanten, de wit met zwart gestreepte zebra's en de stoere neushoorns en kom tegelijkertijd meer over ze te weten tijdens een wandelsafari. Op de wandelroutes vind je meerdere speeltoestellen en avonturenroutes. Leuk voor de kleintjes.

Korting op je Safaripark Beekse Bergen tickets

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan snel de avontuurlijke dierenwereld door je Safaripark Beekse Bergen tickets met korting te kopen. Kijk op beeksebergen.nl voor meer info over jouw bezoek en leuke activiteiten in de vakanties. Misschien ontdek jij dit seizoen wel een nieuwe bewoner in het park of zie je voor het eerst jouw favoriete dier van dichtbij!

Plattegrond

Wist je dat het safaripark tevens een vakantiepark is? Er zijn verschillende mogelijkheden om te blijven overnachten, waaronder luxe lodges, hotels en huisjes. Of wees helemaal 1 met de natuur en kies voor kamperen. Een overnachting is niet inbegrepen bij je Safaripark Beekse Bergen tickets, maar uiteraard wel los te boeken. Bekijk de verschillende accomodaties op de website van het park voor alle mogelijkheden. Op de plattegrond zie je waar je kunt overnachten, maar ook waar alle dieren zich bevinden en welke safariroutes je kunt volgen als je op autosafari gaat met eigen vervoer.

Adres

Beekse Bergen 1

Hilvarenbeek, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur