Elke dag de beste deals
discount

-25%

Rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival (90 min.)

26,50
19,95

Uitverkocht

Het Amsterdam Light Festival van dichtbij meemaken? Dan ben je op een rondvaartboot van Blue Boat Company aan het juiste adres. Stap aan boord en geniet van de mooiste lichtkunstwerken en lichtjes langs de grachten van Amsterdam. Tijdens de tour luister je naar het officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal. Vaar je mee? Je reserveert nu met korting. 

 • Rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival op een rondvaartboot van Blue Boat Company 
 • Luister naar het officiële Amsterdam Light Festival-audioverhaal (Nederlands en Engels)
 • Duur: 90 min. 
 • Voor 1 persoon 
 • Geldigheid: 30 november 2023 t/m 21 januari 2024
 • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
 • Reserveren: doe je op de website van Blue Boat Company. De link vind je op de voucher. 
 • Vertreklocatie: Stadhouderskade 501, 1071 ZD Amsterdam (tegenover het Hard Rock Café).
 • Openingsdagen: het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024. De boten varen niet op 1e kerstdag (25-12-2023) en Oudejaarsdag (31-12-2023).
 • Rolstoeltoegankelijk: alleen de afvaart van 19:00 uur is rolstoeltoegankelijk. Het is belangrijk dat je tijdens de reservering aangeeft als er een rolstoel gebruikt wordt. Er kunnen maximaal 4 rolstoellen mee.
 • Eten & drinken: is exclusief. Tijdens je reservering kun je gemakkelijk eten en drinken bijboeken (zie 'Amsterdam Light Festival').
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Beleef het Amsterdam Light Festival varend door de Amsterdamse grachten. Stap aan boord op een verwarmde, overdekte rondvaartboot van Blue Boat Company en luister naar het officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal. Zo kom je meer te weten over de lichtkunstwerken en de kunstenaars. Tijdens deze rondvaart schitteren niet alleen de lichtjes van de bruggen, je spot ook de mooiste lichtkunstwerken. 

Graag de tocht beleven met een lekkere versnapering aan boord? Online kun je gemakkelijk en snel een snackbox of wijn- en kaasaanbieding bestellen. In de snackbox vind je chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn). De wijn en kaas aanbieding is inclusief 2 blikjes wijn, kaaskoekjes en kaas.
Compleet overdekte, verwarmde bootHet officiële Amsterdam Light Festival-audioverhaal
Rolstoeltoegankelijk
Het beste uitzicht op de kunstwerken  Gezinsvriendelijke rondvaart, ook leuk voor kinderen
Het thema van de 12e editie van Amsterdam Light Festival is ‘LOADING… Revealing Art, AI and Tech’. Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12.
Adres

Stadhouderskade 501

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur