Elke dag de beste deals
discount

-49%

Persoonlijke Energiereading (online) + intake bij Praktijk E-Reading

157,50
79,95
1 voucher

Kies een datum en tijd
Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment? Welke kwaliteiten gebruik je om jezelf daarin te ondersteunen? Wat weerhoud je om helemaal voor jezelf te gaan? Dit én meer behandel je tijdens een online sessie 'Persoonlijke Energiereading' bij Praktijk E-Reading. Reserveer nu met korting en creëer meer energie, rust en overzicht.

  • Online Persoonlijke Energiereading bij Praktijk E-Reading (45 min.)
  • Online intake gesprek (1 uur)

Persoonlijke Energiereading:

Krijg inzicht in jouw gedrag en gevoel
Weet welke kwaliteiten jou nu ondersteunen
Ervaar meer rust en overzicht
Leer wat jou op dit moment tegenhoudt
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Debbie is van maandag t/m vrijdag bereikbaar voor het maken van een afspraak. De afspraken kunnen van dinsdag- t/m vrijdagochtend ingepland worden.
  • Reserveren is verplicht en zo gedaan. Kies je datum in de kalender of koop nu en reserveer later.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
  • Wil je jouw reservering wijzigen? Klik dan op de knop 'Reservering' in je account. 
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Een energiereading (of aurareading) is een beschrijving van jouw persoonlijke energie op dit moment. De nadruk ligt op de ontwikkeling die daar nu gaande is en hoe jij dat in jouw dagelijks leven ervaart. Met als insteek: jouw kwaliteiten.

Een reading lost niets op. Het helpt je weer helder zien wat belangrijk voor je is en waarom je doet wat je doet of voelt wat je voelt. En daar kun jij dan weer mee verder. Want als zorgzame en betrokken, werkende moeder zet je je hart en ziel in en sta je voor iedereen klaar. Na je eerdere burn-out weet je: Dit wil ik nooit meer! En nu de kinderen uit de tropenjaren zijn, zou er meer lucht moeten komen, toch?

Maar waarom loopt jouw hoofd dan standaard over van alles wat nog geregeld moet worden? En aan het eind van de middag ben je er inmiddels wel klaar mee om altijd alles in goede banen te moeten leiden. Maar als je man moe thuis komt uit zijn werk en behoefte heeft aan rust, terwijl de kinderen hem enthousiast over hun dag willen vertellen, spring jij er toch weer als blauwhelm tussen, ook al branden ondertussen de aardappels aan.

Waarom voelt het zo vaak alsof je er alleen voor staat? En dit is niet sporadisch, maar dagelijkse realiteit. Wanneer geef je toe dat dit niet vol te houden is. Als je wéér in een burn-out zit? Krijg meer energie, creëer meer rust en overzicht én word een betere moeder, partner, vriendin, werkneemster of onderneemster.

Welkom bij Praktijk E-Reading. Hier staat Debbie voor je klaar met verschillende trajecten/sessies. Van een energie boost tot Persoonlijke Energiereading; je bent hier aan het juiste adres. Met meer dan 4 jaar ervaring en meer dan 27 succesvolle readings weet Debbie je als geen ander hoe ze je verder kan helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over de praktijk, readings en over Debbie? Neem een kijkje op de website van Praktijk E-Reading.

Adres

Kleverlaan 9

Haarlem, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur