Elke dag de beste deals
discount

-51%

Oorkaarstherapie bij Jojanneke Kaldenbach (45 min.)

39,00
19,00
1 stuk

Wil je eens iets anders proberen om die terugkerende verkoudheid, overmatig oorsmeer, aanhoudende hoofdpijn, griepklachten of vermoeidheid te bestrijden? Oorkaarstherapie is een alternatieve methode die wellicht nog niet in je opgekomen was. Boek je sessie nu met korting.

Wat krijg je?

  • Oorkaarstherapie bij Jojanneke Kaldenbach in Hoorn voor 1 persoon
  • Duur: 45 minuten

Goed om te weten

  • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 22 april 2024.
  • Dag en tijden: mogelijk op dinsdagen tussen 09.15 en 17.00 uur. (andere dagen/tijden in overleg mogelijk)
  • Reserveren: telefonisch of via WhatsApp reserveren is verplicht. De contactgegevens van Jojanneke Kaldenbach staan op je voucher. 
  • Meenemen naar je bezoek: na betalen kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
  • Annuleren: mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Oorkaarsbehandeling van 45 min. bij Jojanneke Kaldenbach

Een oorkaarsbehandeling kan worden ingezet om verlichting te geven bij verschillende kwaaltjes gerelateerd aan de holtes van je keel, neus en oren. Denk aan hoofdpijn, verstoppingen, ontstekingen, vermoeidheid en griepsymptomen. Je kan de werking van de behandeling vergelijken met stomen: de warmte van de kaars dringt je holtes binnen, om deze op te schonen. Jojanneke Kaldenbach startte haar bedrijf op nadat ze zelf met gezondheidsklachten kampte en zich is gaan verdiepen in alternatieve oplossingen. Ze is ervan overtuigd dat iedereen goed in z'n vel kan zitten, als er maar de juiste aandacht aan besteed wordt. Naast oorkaarstherapie biedt ze detoxbegeleiding en EBM-trajecten (bloedonderzoek) aan en is ze orthomoleculair therapeut.

Let op: de behandeling is niet raadzaam als je buisjes, geïmplanteerde gehoorbeentjes, acute ooronsteking, een schimmelinfectie of epileptie hebt. Er wordt niet gewerkt met kaarsvet. De kaarsen zijn hol van binnen en stralen warmte uit naar buiten toe.

Adres

Lange Kerkstraat 11

Hoorn, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur