Elke dag de beste deals
discount

-52%

Ontspanningsmassage bij Pure Zen Massage (60 min.)

60,00
28,95
1 voucher

Kies een datum en tijd
Voel je stress of onrust in je lichaam? Gun jezelf wat rust met een heerlijke ontspanningsmassage bij Pure Zen Massage in Hilversum. De ervaren masseuse staat klaar om de spanningen weg te nemen en je zorgen achter je te laten. Reserveer nu met korting en laad je batterij helemaal op.

  • Ontspanningsmassage bij Pure Zen Massage in Hilversum
  • Duur: 60 minuten
  • Direct geldig t/m 31 juli 2024.
  • Beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag. 
  • Na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveer telefonisch of via WhatsApp o.v.v. ActievandeDag. Contactgegevens staan bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
De ontspanningsmassage is een rustige variant en vergelijkbaar met de klassieke massage, de masseur gebruikt hierbij een heerlijk geurende olie die op jouw wensen aansluit, zodat je nog dieper in ontspanning raakt. De massage is bestemd voor als je op een fijne, zachte en vriendelijke manier je ontspanning wilt bereiken.
Voel je veel onrust in je lijf, een prikkeling die je even niet meer aan kunt door bijvoorbeeld altijd mensen om je heen? Dan ben je bij Pure Zen Massage in Hilversum aan het juiste adres.
Het team van Pure Zen Massage zorgt ervoor dat jij in het middelpunt van de aandacht staat. Je kunt hier onder andere terecht voor laserontharen, lichaamsbehandelingen en massages. Tijdens de behandeling ervaar je een relaxte sfeer, zodat je volledig ontspannen de salon verlaat.
Adres

Van Kretschmar van Veenlaan 52

Hilversum, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur