Elke dag de beste acties
discount

-33%

Aanrader

Offroad rijden in 4x4 wagen

Altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige 4x4 wagen in de modder? Dan is dit je kans! Ontdek wat voor kick het geeft om te rijden in een terreinwagen op het speciaal aangelegen parcour vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen.

Wat krijg je?

 • 2 uur offroad rijden in 4x4 wagen. Keuze uit twee locaties: Gouda (Moordrecht) of Eindhoven

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2022 tijdens de actuele openingstijden.
 • Reserveren: maak een reservering via de website van Eventsbakery. Je ontvangt een reserveringsbevestiging van Eventsbakery. Reserveren is op basis van beschikbaarheid.
 • Toegang: neem de reserveringsbevestiging en waardebon van ActievandeDag mee. Dat zijn je toegangsbewijzen.
 • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon of e-ticket niet per e-mail of post.
 • Rijbewijs: is verplicht.
 • Duur: 2 uur.
 • Minimum leeftijd: 18 jaar.
 • Mindervaliden: deze activiteit is niet toegankelijk voor mindervaliden.
 • Parkeren: parkeren is gratis mogelijk.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. Kijk bij Veelgestelde vragen voor meer info.

Offroad rijden in 4x4 wagen bij Ambisio

Altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige 4x4 wagen in de modder? Vraag je jezelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Wij bieden je de kans om dit mee te maken! Kom naar the events bakery voor een 4x4 experience om nooit te vergeten.

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op het terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt het speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen.

Na een warm ontvangst op de locatie wordt je meegenomen naar het terrein, waar tevens ook het offroad parcours is. Een instructeur vertelt hoe de dag er uit zal zien en geeft een korte introductie over de terreinwagens. Daarna kan het echte avontuur beginnen! Je stapt in de terreinwagen en rijdt het modderige parcours op. Van de ene na de andere helling en obstakels probeer je het parcours te overmeesteren. Durf jij het aan?

Adviesprijs74,95
49,95

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. Meld je aan en ontvang dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur