Elke dag de beste deals
discount

-53%

Microblading of powderbrows incl. nabehandeling bij Angels Beauty Style

320,00
149,95
1 stuk

Kies een datum en tijd
Transformeer je blik met prachtig gevormde wenkbrauwen bij Angels Beauty Style! Ontdek microblading of de powderbrow-techniek voor een natuurlijke, langdurige schoonheid. Laat je wenkbrauwen accentueren en je zelfvertrouwen versterken. Je boekt je afspraak nu met korting.

  • Keuze uit microblading of powderbrows bij Angels Beauty Style in Amsterdam
  • Inclusief nabehandeling
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Beschikbaar van maandag t/m zondag.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Angels Beauty Style vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Microblading
  • Microblading is een semi-permanente make-uptechniek voor de wenkbrauwen waarbij fijne, haarachtige lijntjes met pigment onder de huid worden aangebracht met behulp van een speciale handtool. Het resultaat is natuurlijk ogende wenkbrauwen die voller en beter gevormd lijken.
Powderbrows
  • Powderbrows is ook een semi-permanente wenkbrauwtechniek, maar in plaats van fijne lijntjes worden de wenkbrauwen opgevuld met zachte, gepoederde pigmentatie. Dit zorgt voor een meer gevulde en poederachtige uitstraling, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder of schaduw. Het resultaat is vaak een zachte en natuurlijke wenkbrauwlook die geschikt is voor verschillende huidtypes.
Angels Beauty Style in Amsterdam biedt een oase van verwennerij. Hier kun je niet alleen terecht voor een betoverende wenkbrauwbehandeling om je te laten stralen, maar ook voor nagelverzorging, facelifts en laserbehandelingen. Met deskundige handen en hoogwaardige producten zorgen ze ervoor dat jouw wensen worden vervuld en je met een stralende uitstraling de salon verlaat.
Adres

Kinkerstraat 162 H

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur