Elke dag de beste deals
discount

-30%

Maandabonnement ochtend- en middagentree Wine & Wellness Utrecht

25,00
17,50
1 persoon

Leg jezelf helemaal in de watten met een onbeperkt maandabonnement bij Wine & Wellness. Het abonnement is geldig voor 1 maand tussen 10.00 en 17.00 uur. Tijdens elk bezoek kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. Er zijn verschillende sauna's, zwembaden, bubbelbad en een stoomcabine. Reserveer nu met korting.

Wat krijg je?

  • Maandabonnement bij Wine & Wellness in Utrecht 
  • Entree: ochtend- en middag tussen 10.00 en 17.00 uur

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 30 april 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: via de boekingslink op je voucher. 
  • Beschikbaarheid: maandag t/m zondag.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid 

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.

Wine & Wellness maandabonnement

Geniet 1 maand lang onbeperkt van de faciliteiten van Wine & Wellness in het centrum van Utrecht. Dit abonnement is geldig voor ochtend- en middagentree tussen 10.00 en 17.00 uur. Er zijn verschillende sauna's en zwembaden. Er is een bubbelbad en stoomcabine. Na afloop kun je je heerlijk afspoelen onder de douche en loop je ontspannen en stralend weer naar buiten. 
Adres

Biltstraat 8

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur