Elke dag de beste deals
discount

-27%

Light Safari Beekse Bergen ticket

Light Safari Beekse Bergen ticketHilvarenbeek

Ontdek deze winter de magie van het licht tijdens Light Safari in Beekse Bergen. In een adembenemende route word je meegenomen in verschillende kleurzones, met lichtgevende dieren, bloemen en planten. Een complete avond uit voor het hele gezin vol verwondering, entertainment en de lekkerste hapjes en drankjes. Koop je tickets nu met korting en zet dit bijzondere uitje alvast in je agenda.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Light Safari in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

De hoogtepunten op een rijtje

✓ Beleef de allereerste editie van de Light Safari
✓ Unieke omgeving in Safaripark Beekse Bergen
✓ Ontdek meer dan 3.000 lichtgevende dieren, planten en bloemen
✓ Ervaar de kracht van kleur in de natuur in 12 kleurzones

Beschikbaarheid

 • Geldigheid: één dag naar keuze in de periode 7 december 2023 t/m 25 februari 2024.
 • Dagen Light Safari: iedere donderdag t/m zondag én elke avond in de kerst- en voorjaarsvakantie.
 • Openingstijden: van 17.00 tot 21.30 uur.
 • Beschikbaarheid: bekijk de kalender hieronder om te zien op welke dag jij Light Safari Beekse Bergen kunt bezoeken met een ticket van ActievandeDag.

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Reserveren: is verplicht. Na betalen kies je een datum in de kalender om je bezoek te reserveren. Op een ander moment reserveren is ook mogelijk.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je e-tickets digitaal of geprint mee.
 • Parkeren: een uitrijticket kost € 9,50 per voertuig. Deze kun je online kopen op de website van Light Safari. Een uitrijticket is verplicht als je met de auto komt.
 • Kinderen: t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: met het oog op de veiligheid en hygiëne worden in het park geen huisdieren toegelaten. Hulphonden mogen naar binnen op vertoon van het vaccinatieboekje en bewijs dat het om een hulphond gaat.
 • Rolstoelgebruikers: Light Safari is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rolstoelen zijn te leen o.b.v. beschikbaarheid bij de gastenservice van het safaripark.
 • Goed om te weten: Light Safari is via een speciaal uitgezette wandelroute te bewonderen. Alle lichtgevende flora en fauna zijn langs de wandelroute geplaatst. De boot-, bus- en autosafari zijn daarom tijdens de Light Safari gesloten.
 • Let op: tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
 • Locatie: Beekse Bergen 1, 5081 NJ in Hilvarenbeek (Noord-Brabant). 

Light Safari | Ontdek de magie van het licht

Wanneer de zon langzaam onder de horizon zakt en de schemering over Safaripark Beekse Bergen valt, komt de magische overgang van dag naar nacht tot leven. Er gebeurt iets bijzonders… De dieren gaan naar hun onderkomens en het park transformeert in een wonderlijke wereld vol licht en kleur.  

Langs de paden van de wandelsafari onthullen zich de meest kleurrijke en adembenemende lichtobjecten. Een regenboog aan lichtgevende dieren, bloemen en planten schitteren langs een route waar jij je deze wintermaanden eindeloos kunt verwonderen. Tijdens de donkere dagen word je in Safaripark Beekse Bergen meegenomen in een magische wereld vol kleuren.  

Kleur is overal om ons heen. Het maakt de wereld niet alleen een stuk fleuriger, het heeft ook diepgaande betekenissen in de natuur. Waarom zijn veel giftige dieren bijvoorbeeld geel? En hoe ontstaat een regenboog eigenlijk? Tijdens deze allereerste Light Safari kom je hier alles over te weten. Hier komen kleuren tot leven en word jij door kleur geleid op een prachtige tocht. Door je telkens onder te dompelen in een nieuwe kleurzone, ervaar jij de aantrekkingskracht van kleur als nooit tevoren.   

Ga mee op een kleurrijk avontuur en ontdek de magie van het licht!  

1,8 km lange route
3.000 lichtfiguren
12 gebieden

Praktische informatie over Light Safari

Tijdens Light Safari loop je een route door het Safaripark. Deze route is alleen te voet af te leggen. Het is dus niet mogelijk om een auto-, bus- of bootsafari te doen tijdens Light Safari. Langs de route kom je veel grote lichtobjecten tegen in de vorm van dieren, bloemen en planten. De route is ingedeeld in kleurzones. Zo word je telkens ondergedompeld in één kleur of in een mix van bepaalde kleuren. Onderweg kom je verschillende eettentjes tegen waar je een hapje en drankje kunt halen.  

Wil je meer weten over je avondje uit? Neem een kijkje op de website van Light Safari Beekse Bergen.

Adres

Beekse Bergen 1

Hilvarenbeek, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
16,00

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur