Elke dag de beste deals
discount

-16%

Magisch avontuur bij Light Safari Beekse Bergen

19,00
16,00

Entree kind 3 t/m 9 jaar - alle dagen geldig

Maak een keuze

Uitverkocht

Ontdek deze winter de magie van het licht tijdens Light Safari in Beekse Bergen. In een adembenemende route word je meegenomen in verschillende kleurzones met lichtgevende dieren, bloemen en planten. Een avond uit voor het hele gezin vol verwondering, entertainment en de lekkerste hapjes en drankjes. Wees er snel bij en koop je tickets nu met korting, want dit is het laatste weekend!

 • Entreeticket voor Light Safari in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek
  - Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
Let op:bij het aanschaffen van volwassen- en kindertickets is de beschikbaarheid op het volwassenticket leidend bij het maken van een reservering.
 • Entree volwassene: vrijdag 9 februari
 • Entree volwassene: zaterdagen en voorjaarsvakantie
 • Entree kind 3 t/m 9 jaar - alle dagen geldig
✓ Bewonder 2 baby olifantjes✓ Wandelroute van ongeveer 1,8 kilometer✓ Winterplein: schaatsen, warme chocomelk en gluhwein
✓ Beleef de allereerste editie van de Light Safari✓ Unieke omgeving in Safaripark Beekse Bergen✓ Ontdek meer dan 3.000 lichtgevende dieren, planten en bloemen✓ Ervaar de kracht van kleur in de natuur in 12 kleurzones
 • Geldigheid: één dag naar keuze in de periode t/m 25 februari 2024. Dit is afhankelijk van je geselecteerde ticket, zie "Keuze uit".
  • Let op! Wij bieden niet dezelfde beschikbaarheid als Beekse Bergen zelf. Dit kan dus afwijken.
 • Dagen Light Safari: iedere donderdag t/m zondag én elke avond in de voorjaarsvakantie.
 • Openingstijden: van 17.00 tot 21.30 uur.
Beschikbaarheid: "Entree volwassene - zaterdagen en voorjaarsvakantie"  
 • Reserveren: is verplicht. Na betalen kies je een datum in de kalender om je bezoek te reserveren. Op een ander moment reserveren is ook mogelijk.
 • Let op: bij het aanschaffen van volwassen- en kindertickets is de beschikbaarheid op het volwassenticket leidend bij het maken van een reservering.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je e-tickets digitaal of geprint mee.
 • Parkeren: een uitrijticket kost € 9,50 per voertuig. Deze kun je online kopen op de website van Light Safari. Een uitrijticket is verplicht als je met de auto komt.
 • Kinderen: t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: met het oog op de veiligheid en hygiëne worden in het park geen huisdieren toegelaten. Hulphonden mogen naar binnen op vertoon van het vaccinatieboekje en bewijs dat het om een hulphond gaat.
 • Rolstoelgebruikers: Light Safari is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rolstoelen zijn te leen o.b.v. beschikbaarheid bij de gastenservice van het safaripark.
 • Goed om te weten: Light Safari is via een speciaal uitgezette wandelroute te bewonderen. Alle lichtgevende flora en fauna zijn langs de wandelroute geplaatst. De boot-, bus- en autosafari zijn daarom tijdens de Light Safari gesloten.
 • Voorjaarsvakantie: 10 februari t/m 25 februari 2024.
 • Let op: tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
 • Locatie: Beekse Bergen 1, 5081 NJ in Hilvarenbeek (Noord-Brabant). 

Wanneer de zon langzaam onder de horizon zakt en de schemering over Safaripark Beekse Bergen valt, komt de magische overgang van dag naar nacht tot leven. Er gebeurt iets bijzonders… De dieren gaan naar hun onderkomens en het park transformeert in een wonderlijke wereld vol licht en kleur.  

Langs de paden van de wandelsafari onthullen zich de meest kleurrijke en adembenemende lichtobjecten. Een regenboog aan lichtgevende dieren, bloemen en planten schitteren langs een route waar jij je deze wintermaanden eindeloos kunt verwonderen. Tijdens de donkere dagen word je in Safaripark Beekse Bergen meegenomen in een magische wereld vol kleuren.  

Kleur is overal om ons heen. Het maakt de wereld niet alleen een stuk fleuriger, het heeft ook diepgaande betekenissen in de natuur. Waarom zijn veel giftige dieren bijvoorbeeld geel? En hoe ontstaat een regenboog eigenlijk? Tijdens deze allereerste Light Safari kom je hier alles over te weten. Hier komen kleuren tot leven en word jij door kleur geleid op een prachtige tocht. Door je telkens onder te dompelen in een nieuwe kleurzone, ervaar jij de aantrekkingskracht van kleur als nooit tevoren.  

Ga mee op een kleurrijk avontuur en ontdek de magie van het licht!  

1,8 km lange route
3.000 lichtfiguren
12 gebieden

Tijdens Light Safari loop je een route door het Safaripark. Deze route is alleen te voet af te leggen. Het is dus niet mogelijk om een auto-, bus- of bootsafari te doen tijdens Light Safari. Langs de route kom je veel grote lichtobjecten tegen in de vorm van dieren, bloemen en planten. De route is ingedeeld in kleurzones. Zo word je telkens ondergedompeld in één kleur of in een mix van bepaalde kleuren. Onderweg kom je verschillende eettentjes tegen waar je een hapje en drankje kunt halen.  Voor Light Safari is er een speciale wandelroute uitgezet in een gedeelte van het park. De route is ongeveer 1,8 kilometer.

Wil je meer weten over je avondje uit? Neem een kijkje op de website van Light Safari Beekse Bergen.

Beleef een complete avond uit vol verwondering en plezier!

Tijdens de donkere dagen neemt Safaripark Beekse Bergen je mee in een magische wereld vol kleur. Loop door de verschillende kleurzones en leer meer over de betekenis van kleur in onze natuur. Waarom zijn veel giftige dieren bijvoorbeeld geel? En hoe ontstaat een regenboog eigenlijk? Ontdek het tijdens de allereerste Light Safari! Ervaar samen de kracht van kleur als nooit tevoren.

- 12 magische kleurzones
- 3000 lichtgevende dieren, planten en bloemen
- Allereerste editie

Langs de speciaal uitgezette route van Light Safari, kun je verschillende plekken ontdekken waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Ontdek naast de adembenemende lichtsculpturen, ook het Winterplein! Beleef een winter wonderland met onder andere een schaatsbaan en warm lekker op met een kop glühwein of warme chocomel.

Maak je uitje compleet en kom op kraamvisite bij het nieuwe olifantenkalfje! In alle rust en onder toeziend oog van de andere dames van de groep, is Afrikaanse olifant Pina-Nessi op 4 november bevallen van haar 1e kalfje. Moeder en dochter maken het goed en ook de andere olifanten in de groep gedragen zich voorbeeldig. Het kalfje heeft de naam Mosi gekregen met de betekenis 'eerstgeborene’. Om moeder en dochter in alle rust te laten bijkomen, kun je ze nu (stilletjes) bezoeken in de stal.

Wil je meer weten over olifantenkalfje Mosi? Neem een kijkje op de website van Beekse Bergen of bekijk de video hieronder.

Met het Arrangement Light Safari ga vanaf 13.00 uur op safari in het Safaripark en sta overdag oog in oog met wilde dieren. In de avond ontdek je de magie van het licht tijdens de Light Safari. Deze tickets zijn alleen beschikbaar via de website van Safaripark Beekse Bergen. 
Adres

Beekse Bergen 1

Hilvarenbeek, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur