Elke dag de beste deals
discount

-38%

Laserontharingsbehandeling naar keuze bij Tulip Clinic

130,00
80,00

Laserontharing losse behandeling | Tulip Clinic

Maak een keuze
1 voucher

Ontdek de ultieme oplossing voor ongewenst haar met een laserontharing! Geniet van een zijdezachte huid, terwijl de nieuwste technologie zorgt voor langdurige resultaten zonder pijn of littekens. Ook is de kliniek goed te bereiken met het openbaar vervoer en is er Q-park op 200 meter afstand. Boek vandaag nog je behandeling met korting.

Keuze uit 
 • Losse behandeling voor de bikinilijn en billen, nu voor € 80,-
 • 6 behandelingen voor de bikinilijn groot, nu voor € 450,-
 • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
 • Beschikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 uur.
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
 • Reserveer via de website o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Tulip Clinic vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Een Diodelaser is een lichtbron die een geconcentreerde bundel licht produceert met een specifieke golflengte. Voor ontharing worden Diodelasers meestal gebruikt met een golflengte van ongeveer 800 - 810 nanometer.

Bij de behandeling wordt de energie van een Diodelaser gebruikt om haargroei te voorkomen. Het laserlicht dringt enkele millimeters door de huid en wordt door de melanine in het haar geabsorbeerd, wat warmte genereert. Deze warmte beschadigt de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei, wat leidt tot een drastische vermindering van haar in het behandelde gebied.

Om blaren of littekens te voorkomen, bevatten alle ontharingstechnologieën van Asclepion een krachtig huidkoelend element, dat de oppervlakkige laag van de huid direct voor de lichtpuls koelt. Dit maakt de behandeling niet alleen effectief, maar ook comfortabeler.

Bij alle haarsoorten zoals dik en fijn, donker of licht (behalve wit haar) wordt hierdoor makkelijk weg gelaserd. Wat dit apparaat uniek maakt, is dat tijdens het ontharen de huid strakker wordt en acne en acnelittekens en open poriën worden verminderd. Er zullen dus op hetzelfde moment meerdere resultaten geboekt dan alleen ontharen. MeDioStar is de nieuwste techniek om  overbeharing te behandelen op een zeer veilige manier.

De voordelen op een rij

 • Efficiëntie: Diodelasers zijn zeer effectief in het behandelen van zowel lichte als donkere huidtypen.
 • Snelheid: Diodelasers kunnen grote gebieden snel behandelen, waardoor behandelingen korter duren.
 • Precisie: ze richten zich nauwkeurig op de haarzakjes zonder de omliggende huid te beschadigen.
 • Comfort: moderne Diodelasers zijn vaak uitgerust met koeltechnologie om de huid te beschermen en het comfort tijdens de behandeling te verhogen.

Resulaat

 • Beginnende resultaten: na ongeveer 3 tot 4 behandelingen beginnen veel mensen al verbeteringen te zien. Haren groeien langzamer terug en kunnen dunner worden.
 • Optimaal resultaat: voor langdurige en zichtbare vermindering van haargroei zijn doorgaans 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit komt doordat haar in verschillende groeifasen verkeert, en laserbehandelingen het meest effectief zijn tijdens de anagene (groei) fase. Voor het ontharen van de bikinilijn zijn er ca. 10 - 12 behandelingen nodig. Na deze sessies zijn er nog 2 - 4 behandelingen per jaar nodig om het resultaat te behouden.
 • Tijd tussen sessies: Behandelingen worden meestal om de 4 tot 6 weken gepland, afhankelijk van het behandelde gebied en de groeicyclus van je haar.
Meer weten over de behandeling? Neem een kijkje op de website van Tulip Clinic.
Bij Tulip Clinic hechten ze veel waarde aan veiligheid en comfort. Het deskundige team bestaat uit ervaren professionals, ieder met zijn of haar eigen expertise en vakgebied. Hierdoor kunnen ze een breed scala aan diensten aanbieden die aansluiten op jouw unieke behoeften.

Het team staat onder leiding van een dermatoloog met meer dan 30 jaar ervaring, wat zorgt voor de best mogelijke behandeling. Tijdens het consult zal de cosmetisch arts je uitgebreid informeren over de procedure, de mogelijke risico's en bijwerkingen, en je voorzien van duidelijke instructies voor de nazorg.

Tulip Clinic gebruikt uitsluitend de beste producten en ultramoderne apparatuur om optimale resultaten te garanderen. Ze streven naar natuurlijk ogende resultaten en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het hele proces.

Bereikbaarheid

Tulip Clinic ligt op een prachtige locatie in de historische binnenstad van Amersfoort, dicht bij het station. Je kunt de clinic vanaf het station goed bereiken met de bus met lijn 5 (perron G) of 6 (perron H). Op 200 meter van de kliniek is er een parkeergarage (Q-park).
Adres

Kamp 68

Amersfoort, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur