Elke dag de beste deals
discount

-50%

Welkom bij Bassem Haarmode; de plek voor een dosis haarverwennerij voor mannen. In deze net nieuw geopende salon, in de binnenstad van Hoorn, kun je je heerlijk in de watten laten leggen met een goede knipbeurt. Reserveer je bezoek nu met korting en geniet van een frisse coupe.

Wat krijg je?

  • Knipbeurt bij Bassem Haarmode voor Heren in Hoorn 

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop. 
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: telefonisch reserveren o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens staan bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Beschikbaarheid: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 - 18.00 uur en op donderdag van 10.00 - 19.00 uur (op basis van beschikbaarheid). 
  • Aantal: maximaal 1 voucher per persoon. 
  • Let op: op zaterdag is het drukker dan normaal, er kan hierdoor wat uitloop van tijd plaatsvinden.
  • Annuleren: na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Bassem Haarmode voor Heren

Of je nu gaat voor een strakke coupe, een trendy snit, of een klassieke trim: Bassem Haarmode staat voor je klaar met een goede knipbeurt. Ervaar de professionaliteit van de kapper, gespecialeerd in kapsels voor mannen, die aandacht heeft voor detail en jouw persoonlijke stijl naar voren brengt. Je verlaat hier de stoel met een portie zelfvertrouwen en een verzorgde uitstraling.

Let op: Bassem Haarmode voor Heren is recentelijk verhuisd en bevindt zich nu op de Nieuwesteeg 15 in de binnenstad van Hoorn.
Adres

Nieuwesteeg 15

Hoorn, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur