Elke dag de beste deals
discount

-44%

Kannetje Heinekenbier + bitterballen bij Grand Café de Beuntjes

22,25
12,50
p.p. (bij 2 p.)

Uitverkocht

De week breken of het weekend inluiden? Schuif aan bij Grand Café de Beuntjes voor een heerlijk, helder kannetje Heineken en portie bitterballen. Proost nu met korting. 

  • Kannetje Heinekenbier + bitterballen bij Grand Café de Beuntjes in Utrecht 
  • Geldigheid: t/m 30 april 2024.
  • Reserveren: is verplicht en zo gedaan. Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu' om direct of later na aankoop te reserveren.
  • Beschikbaarheid: maandag t/m zondag van 17.00 - 00.00 uur. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.

De Beuntjes is de ontmoetingsplek in de Utrechtse wijk Witte Vrouwen. Kom lekker bij het café dineren, voetbal of Formule 1 kijken, bierproeven of geniet de hele avond lang van heerlijke borrelhapjes. Wist je trouwens al dat De Beuntjes het enige Grand Café van Utrecht is, waarbij een zwembad en verschillende sauna's aanwezig zijn? Een Grand Café + Wellness. Dat is pas echt een unieke ervaring.

Tot snel! En vergeet je handdoek en badjas niet mee te nemen. 

Adres

Biltstraat 6

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur