Elke dag de beste deals
discount

-42%

Kaasproeverij met 12 soorten kaas + 3 drankjes bij de Simonehoeve

25,00
14,50

Uitverkocht

Há kaasliefhebber, dit is de activiteit voor jou: een kaasproeverij met 12 verschillende soorten kazen en 3 drankjes naar keuze. En dat allemaal bij de pittoreske kaasboerderij en klompenmakerij de Simonehoeve in Katwoude. Het ideale uitje voor het gezin of met je vrienden. Voordeel: je boekt de proeverij nu met korting. Wie neem jij mee?

  • Kaasproeverij met 12 soorten kaas + 3 drankjes bij boerderij de Simonehoeve in Katwoude
  • Geldigheid: direct geldig t/m 28 april 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher om je bezoek te reserveren.
  • Duur: De deal geld voor maximaal 2 uur.
  • Rolstoeltoegankelijkheid: de Simonehoeve is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 
  • Allergieën: bij de Simonehoeve wordt er rekening gehouden met (di)eetwensen en allergieën, vermeld dit bij je reservering.
  • Annuleren: tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
Beschikbaarheid

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.
In Katwoude, vlakbij Volendam, vind je de Simonehoeve; een originele kaasboerderij en klompenmakerij. Met deze kaasproeverij smul je van maar liefst 12 soorten ambachtelijke kazen zoals brandnetelkaas, gouda, knoflookkaas, rookkaas, komijn, oude kaas, geitenkaas, truffelkaas en bierkaas. Met 3 drankjes naar keuze en 3 soorten mosterd voor op de kazen wordt dit een onvergetelijke dag uit. 

Maar er is nog veel meer te doen bij de Simonehoeve. Het is namelijk ook mogelijk om een gratis rondleiding te krijgen door de kaasboerderij en klompenmakerij. Zo krijg je een uitleg over hoe kaas gemaakt wordt en klompen gesneden worden. 

Meer weten of de Simonehoeve en nieuwsgierig naar de activiteiten? Neem een kijkje op de website van deSimonehoeve.
Adres

Wagenweg 2

Katwoude, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur