Elke dag de beste acties

Interactieve fietsspeurtocht op Texel, Terschelling of in Schoorl voor 2 personen

Op zoek naar een leuke activiteit op Texel, Terschelling of in Schoorl? Boek deze fietsspeurtocht en ontdek de omgeving op een interactieve manier. Gezelligheid gegarandeerd! 

Wat krijg je? 

  • Een voucher voor een interactieve fietsspeurtocht op Texel, Terschelling of in Schoorl (geen tijdslimiet) voor 2 personen

Specificaties 

  • Interactieve fietsroute op Texel, Terschelling of in Schoorl van ca. 33 kilometer 
  • Kinderen t/m 16 jaar gratis 
  • Let op: je moet zélf een fiets of scooter regelen 

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: je kunt de voucher tot 6 maanden na aankoop verzilveren. Na aankoop heb je 1 jaar om je login te gebruiken, je kunt dus gaan wanneer je wilt.
  • Taal: de interactieve speurtocht is verkrijgbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
  • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je waardebon. 
  • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon niet per e-mail of post.
  • Toegang kinderen: kinderen t/m 16 jaar mogen gratis mee.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Texel

Op je telefoon ontvang je vragen en informatie via de Qula-app over het eiland Texel. Het is ontzettend leuk om te doen. Er zijn 12 locaties die je moet proberen te vinden. Qula geeft de 12 locaties weer op een kaart in de app, maar geeft niet de precieze route. Want het is tenslotte een speurtocht. Ook een leuk groepsuitje, want je komt door de leukste dorpjes. Tijdens deze speurtocht door Texel verken je het Walvisvaardershuisje, het Schoutenhuys, een 'Boer zoekt Vrouw' boerderij, Gemaal Dijkmanshuizen, Natuurgebied Otterstaat, de Georgische begraafplaats, Fort de Schans, het gezellige centrum van Den Burg en méér. En met een beetje geluk ontmoet je een Sommeltje.

Terschelling

Via de Qula-app beantwoord je vragen en probeer je gedurende 33 km alle 12 locaties te vinden. Zo kom je langs Hoorn, Formerum en Midsland. Neem daar gerust een terrasje, want je mag zolang over de speurtocht doen als je wilt.

Schoorl

Deze speurtocht vindt plaats in de duinen van Schoorl en Bergen. Via de Qula-app beantwoord je vragen en probeer je alle 15 plekken te vinden. Het is een ontzettend mooie route waarbij je ook de plekken Groet en Hargen aandoet. Neem lekker je tijd en vergeet ook niet af en toe een terrasje te pakken!

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur