Elke dag de beste deals
discount

-12%

Het Nederlands IJsbeelden Festival - t/m 25 feb 2024

78.5K keer bekeken
14,20
12,50

Kinderticket voor Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle | Leeftijd: 4 t/m 10 jaar

Maak een keuze

Uitverkocht

Klaar voor een wonderlijk winterparadijs? Trek je warme jas aan en bezoek het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. Hier zie je de meest magische sneeuw- en ijssculpturen van de beste ijskunstenaars ter wereld. Geniet van winterse hapjes en drankjes en zie kunstwerken tot wel 6 meter hoog. Wees snel, dit unieke evenement is tot 25 februari te bezoeken.

 • Entreeticket voor Het Nederlands IJsbeelden Festival 'Mythen en Legenden' in Zwolle
 • Keuze uit een volwassenticket (11+) € 16,- of kinderticket (4 t/m 10 jaar) € 12,50
 • Geldigheid & reservering: op een dag naar keuze t/m 25 februari 2024. Kies na het ontvangst van de voucher een dag en een tijdstip. 
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: laat je e-ticket bij binnenkomst digitaal of uitgeprint zien.
 • Openingstijden: alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. In de kerst- en voorjaarsvakantie ook op maandag geopend. Buiten de kerst- en voorjaarsvakantie om op maandag gesloten. 
 • Parkeren: je kunt bij de IJselhallen parkeren (€ 6,- per dag). De parkeerplaats beschikt over genoeg plaatsen voor de auto.
 • Vervoer: er rijden gratis bussen vanaf Zwolle Centraal naar de IJselhallen en weer terug. 
 • Thema: Mythen en Legenden.
 • Garderobe: er zijn geen garderobe en kluisjes aanwezig. Je mag je tas mee naar binnen nemen.
 • Horeca: geniet van lekkere winterse hapjes en drankjes op de verwarmde terrassen, zoals warme chocolademelk met slagroom en heerlijke apfelstrudel.
 • Doelgroep: het festival is geschikt voor jong en oud.
 • Mindervaliden: het festival is toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Een toilet voor mindervaliden is aanwezig.
 • Let op: het is op het festival alleen mogelijk om met pin te betalen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk.

Goedemorgen! Het Nederlandse IJsbeelden Festival presenteert dit jaar een betoverende en indrukwekkende ervaring die groter en prachtiger is dan ooit tevoren. Tot 25 februari 2024 kun je de adembenemende wereld van glinsterende sneeuw en kraakhelder ijs ervaren in de IJsselhallen in Zwolle. In een vrieshal van 1.200 m2 gaan 's werelds meest getalenteerde ijskunstenaars aan de slag met maar liefst 700.000 kg sneeuw en ijs.

Dit jaar staat het festival in het teken van "Mythen en Legendes." Oude verhalen komen tot leven in ijs- en sneeuwsculpturen die hoogtes bereiken tot wel 6 meter. Maar dat is niet alles; deze kunstwerken worden nog magischer dankzij speciale effecten met licht, geluid en projecties die de sculpturen tot leven brengen. Tijdens de kerstvakantie verandert de sfeer in de IJsselhallen in een warm winterterras, waardoor bezoekers kunnen genieten van een betoverende ervaring.

Het festival legt speciale nadruk op mythen en legendes uit diverse culturen en tijdperken. Van de Griekse mythologie met figuren als Medusa en Icarus tot de mystiek van de Chinese dierenriem en de eeuwenoude raadsels rondom het monster van Loch Ness. Deze verhalen hebben de tand des tijds doorstaan en blijven ons verbazen en inspireren. Of je nu jong of oud bent, je zult genieten van bekende verhalen zoals het heldhaftige verhaal van Koning Arthur en de mysterieuze onderwaterwereld van Atlantis, nu tot leven gebracht in ijs en sneeuw. Het Nederlandse IJsbeelden Festival belooft je een onvergetelijke reis door de tijd en de wereld, waar de schoonheid van ijs en sneeuw samensmelt met de magie van mythen en legendes.

Heb je het Nederlandse IJsbeelden Festival bezocht? Maak dan gebruik van de gratis bus die je brengt naar de gezellige binnenstad van Zwolle. Ook als je met de auto bent kun je hier gebruik van maken. Laat je auto op de parkeerplaats van de IJselhallen staan en de bus brengt je weer gratis terug. Zwolle is meer dan de moeite waard om ontdekt te worden. De Hanzestad stad is rijk aan geschiedenis, heeft gezellige winkelstraten en mooie musea met sfeervolle restaurants en cafés. 

Adres

Rieteweg 4

Zwolle, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur