Elke dag de beste deals
discount

-50%

Huidverbetering / anti-aging behandeling in Hoorn (65 min.)

99,50
49,50

Uitverkocht

Last van een verslapte huid, diepe rimpels, zonbeschadiging, pigmentatie of een dove huid? Ga voor een gezichtsbehandeling bij Heike Schicketanz Beauty en Wellness in Hoorn. Kies een gewenste behandeling uit en geniet van een betere huidconditie. Je boekt je behandeling nu met flinke korting.

  • Huidverbetering / anti-aging behandeling bij Heike Schicketanz Beauty en Wellness in Hoorn (bekijk de behandelingen onderaan de pagina)
  • Duur: 65 minuten
  • Voor 1 persoon 
  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Reserveren: je maakt via WhatsApp of e-mail een afspraak. De contactgegevens van Heike Schicketanz Beauty en Wellness staan op de voucher. 
  • Openingstijden: je kunt op donderdag terecht voor een gezichtsbehandeling.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Wil jij je graag van top tot teen in de watten laten leggen met een verzorgende gezichtsbehandeling? Dan ben je Heike Schicketanz Beauty en Wellness aan het juiste adres. Hier vind je de beste combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Geef je natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom langs bij de salon in Hoorn.

De ervaren huidspecialist overlegt samen met je en kijkt welke behandeling het beste past bij jouw huidconditie. De behandelingen kunnen zijn:
Adres

Wilhelminalaan 2

Hoorn, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur