Elke dag de beste deals
discount

-41%

High Tea bij Fletcher Hotels (2 p.) - ruim 95 locaties

55,00
32,50
1 stuk

Even bijkletsen met je vriend(in), broer of zus? Dat doe je natuurlijk onder het genot van een gezellige High Tea. Met onder andere zoete lekkernijen, luxe brioche broodjes en onbeperkt thee is er voor ieder wat wils. Voordeel: ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels in Nederland. Koop jouw High Tea voor 2 nu met korting.

 • High Tea voor 2 personen:
  - Een smakelijk seizoenssoepje  
  - Overheerlijke hartige hapjes 
  - Traditionele scones, geserveerd met clotted cream en marmelade 
  - Zoete lekkernijen 
  - Luxe brioche broodjes belegd met vis en vlees  
  - Onbeperkt Fairtrade thee (of koffie) gedurende de High Tea 
 • Ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels in Nederland
 • De unieke reserveringscode is geldig t/m 2 jaar na aankoop.   
 • De unieke reserveringscode geeft recht op een High Tea voor twee personen in één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels.  
 • Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, Hotel Rotterdam-Airport, Hotel-Restaurant Oud London, Boutique Hotel Slaak-Rotterdam, Beachhotel Scheveningen, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel, Restaurant NEXT en Slot Zeist zijn uitgesloten van deelname. 
 • De High Tea duurt maximaal 2,5 uur (aanvang mogelijk tussen 13:00-15:00 uur). 
 • Vooraf reserveren via de actiewebsite www.highteabijfletcher.nl is verplicht en is mogelijk tot 24 uur voor aanvang. 
 • De inhoud van de High Tea kan per restaurant verschillen.  
 • Deze actie is niet geschikt voor een High Tea op een specifieke datum en/of in een specifiek restaurant.  
 • Voor deze actie wordt per deelnemend restaurant een aantal (maar niet alle beschikbare) plaatsen beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal plaatsen varieert per periode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeursrestaurant op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag etc.).  
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende restaurants, plaatsen beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een restaurant en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.  
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde dag in hetzelfde restaurant. Er geldt een maximum van 6 personen (3 unieke reserveringscodes) per gezelschap.  
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere plaatsen per reserveringscode in een of meerdere van de deelnemende restaurants beschikbaar. 
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop. 
Bij Fletcher Hotels geniet je van een heerlijke High Tea en ontspan je in een mooie omgeving. Met ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels is er voor ieder wat wils. De restaurants hebben elk hun eigen karakteristieke eigenschappen, maar hebben met elkaar gemeen dat je er geniet van culinaire hoogstandjes, gastvrijheid en Hollandse gezelligheid. 
Goed om te weten: het aanbod kan per hotel verschillen.

De restaurants van Fletcher Hotels zijn gelegen op schitterende locaties in Nederland. Laat je bijvoorbeeld verrassen door 1 van de strandhotels, hotels op de Veluwe of de heuvels in Limburg. Tip van ons: blijf slapen en maak er een heerlijk weekendje weg van.

Bekijk hier het hele overzicht van de deelnemende restaurants.

Let op: deze hotels doen niet mee met de actie: Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, Hotel Rotterdam-Airport, Beachhotel Scheveningen, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel en Restaurant NEXT.

Adres

Schepenbergweg 50

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur