Elke dag de beste acties

Halloween The Villains VII in Mondo Verde op 21 en 22 oktober 2022

Durfals opgelet! Op 21 en 22 oktober worden de wereldtuinen van Mondo Verde omgetoverd tot een angstaanjagend gebied met maar liefst 6 verschillende scare zones én 150 acteurs die jou laten gillen en schreeuwen van angst. Kom lekker griezelen en gruwelen, als je durft tenminste...

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Halloween The Villains Vll in de wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf, Limburg
 • Toegang tot alle attracties
 • Keuze uit vrijdag 21 of zaterdag 22 oktober 2022

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: op vrijdag 21 of zaterdag 22 oktober 2022 van 19:00 tot 23:00 uur. 
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: je e-ticket is je toegangsbewijs. Neem deze geprint of digitaal mee op de dag van je bezoek. Het adres van Mondo Verde is Groene Wereld 10, 6372 PW, Landgraaf. Halloween The Villains Vll duurt van 19.00 - 23.00 uur.
 • Adviesleeftijd: 12 jaar en ouder. Op zoek naar het event voor kleinere kinderen? Koop hier jouw tickets met korting voor The Little Villains op zaterdag 15 oktober 2022.
 • Let op: verkleden en beperkte schmink mag, maar (half)maskers zijn niet toegestaan. Ook mag je geen accessoires zoals een stok, (nep)wapens, helm of maskers meenemen.
 • Parkeren: parkeren kost € 5,- per auto.
 • Mindervaliden: het evenement is toegankelijk voor mindervaliden.
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan, m.u.v. blindengeleidehonden.
 • Annuleren: na aankoop is annuleren niet mogelijk.

Halloween The Villains Vll

Zin om lekker te griezelen en gruwelen met Halloween? Bezoek dan zeker The Villains Vll op 21 of 22 oktober. Die dagen worden de wereldtuinen in Mondo Verde in Landgraaf, een park van maar liefst 25 hectare groot, getransformeerd in een onheilspellend gebied met verschillende scare zones en acteurs die je de stuipen op het lijf jagen.

Deze 7e editie heeft 6 grote scare zones (Atomic Circus, Toxic, Ghostel, Labyrint, The Massacre en Twisted Fairytales) én een aparte kermisattractie 'Fun House' met acteurs erin, gebaseerd op het thema van dit jaar: Evil Returns! En dat is nog niet alles, want tussen de scare zones kun je ook nog opgeschrikt worden door maar liefst 150 engerds, waarmee je ook op de foto kunt gaan.

Om een beetje bij te komen, zijn er natuurlijk diverse horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. Of verstop je in de vele attracties die tijdens het evenement de gehele avond geopend zijn. Denk alleen maar niet dat je daar lang op adem kunt komen...

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs27,50
17,50

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur