Elke dag de beste deals
discount

-50%

Haargroei-stimulerende mesotherapie + evt. microneedling bij Be Laaziza Beauty Clinic

375 keer bekeken
90,00
45,00

Mysotherapie | Be Laaziza Beauty Clinic

Maak een keuze
1 voucher

Wil je voller, gezonder haar? Ontdek de kracht van een haargroei-stimulerende mesotherapie bij Be Laaziza Beauty Clinic! Deze deskundige behandeling, inclusief optionele microneedling, brengt vitamines, mineralen en voedingsstoffen rechtstreeks naar de haarfollikels, waardoor de groei wordt gestimuleerd en haarverlies verminderd. Nu met korting!

  • Mesotherapie-behandeling bij Be Laaziza Beauty Clinic in Amersfoort
  • Maak je behandeling compleet met eventueel microneedling
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • De salon is geopend op afspraak.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Verplicht reserveren via WhatsApp o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens staan op je voucher.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Mesotherapie voor haaruitval is een procedure waarbij kleine doses medicinale stoffen, zoals vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, direct in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Deze stoffen worden ingebracht in de mesodermale laag van de huid, vandaar de naam 'mesotherapie'. Het doel van deze behandeling is om de microcirculatie in de hoofdhuid te verbeteren, de haarfollikels te stimuleren en de gezondheid van de hoofdhuid te bevorderen.

Mesotherapie voor haar kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelplan voor verschillende vormen van haaruitval, zoals alopecia areata, androgenetische alopecia (mannelijke kaalheid, vrouwelijke kaalheid) en telogeen effluvium. Het kan helpen bij het vertragen of stoppen van haarverlies en het bevorderen van haargroei.

De behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts of dermatoloog en kan worden aangevuld met andere haaruitvalbehandelingen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de persoon en de oorzaak van het haarverlies.

Microneedling is een aanvullende procedure die vaak wordt gecombineerd met mesotherapie voor haaruitval. Bij microneedling worden kleine naalden gebruikt om microscopisch kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid te creëren. Deze minuscule puncties stimuleren de natuurlijke herstelmechanismen van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Wanneer microneedling wordt gecombineerd met mesotherapie voor haar, wordt het gebruikt om de opname en effectiviteit van de voedingsstoffen die tijdens de mesotherapie zijn geïnjecteerd te verbeteren. De microscopische gaatjes die tijdens microneedling worden gemaakt, vergroten de doordringbaarheid van de hoofdhuid, waardoor de actieve ingrediënten dieper kunnen doordringen en beter kunnen worden geabsorbeerd door de haarfollikels.

Door mesotherapie te combineren met microneedling kunnen de resultaten van de behandeling worden verbeterd, waardoor het haar dikker, sterker en gezonder wordt. Het kan ook helpen bij het verminderen van haaruitval en het stimuleren van de haargroei. Deze gecombineerde behandeling wordt vaak aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar effectieve oplossingen voor haaruitval en het herstellen van de algehele gezondheid van hun haar.

Kom helemaal tot rust en ontspan bij Be Laaziza Beauty in Amersfoort, gelegen aan de Wiekslag. Hier staan ze voor je klaar om je schoonheid te accentueren. Voor verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals permanente make-up, hars- en waxbehandelingen, haarverzorging én meer ben je hier aan het juiste adres. Welke behandeling je ook kiest, je verlaat sowieso stralend de salon!
Adres

Wiekslag 243

Amersfoort, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur