Elke dag de beste deals
discount

-50%

Fresh Tea of Juice naar keuze bij CoCo

7,00
3,50

1x Fresh Tea of Juice| CoCo

Maak een keuze
1 stuk

Nog nooit bubbelthee geproefd? Dan wordt dat hoog tijd. Het populaire Taiwanese drankje, ook wel boba thee genoemd, kun je in allerlei smaken krijgen. En de beste plek om het uit te proberen? Dat is ongetwijfeld CoCo Fresh Tea & Juice. Koop met korting en bubbelen maar. 

Wat krijg je?

  • CoCo Fresh Tea & Juice in Utrecht

Keuze uit 

  • 1x Fresh Tea of Juice naar keuze
  • 5x Fresh Tea of Juice naar keuze (rittenkaart)

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 30 april 2024. 
  • Rittenkaart: bij inleveren van de voucher ontvang je een stempelkaart. De stempelkaart is vanaf het moment van verzilveren 6 maanden geldig.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Reserveren: niet nodig. Neem wel je voucher mee naar CoCo Fresh Tea & Juice. 
  • Openingstijden: 11.00 - 19.00 uur. Op zondag en maandag van 12.00 - 19.00 uur. 
  • Annuleren: na inwisselen is annuleren niet meer mogelijk. 

Menu

Van Mango Green Tea tot Lemon Yakult en Matcha Latte. De keuze bij CoCo is reuze. Benieuwd naar het hele assortiment? Bekijk het menu op de website. 

Wat is bubbelthee?

Bubble tea, ook bekend als boba thee, is een verfrissende Taiwanese drank die vaak bestaat uit een basis van zwarte of groene thee, melk en diverse smaakvolle siropen. Wat het uniek maakt, zijn de toevoegingen van tapiocaballetjes, ook wel 'bubbles' of 'boba' genoemd. Deze zorgen voor een verrassende textuur. 

CoCo Fresh Tea & Juice 

CoCo Fresh Tea & Juice is een premium bubble tea-merk dat in 1997 begon in Tamsui, Taiwan. Inmiddels zijn er maar liefst 4.500 vestigingen wereldwijd. Het merk staat bekend om z'n bubbelthee-selecties en gezonde fruitthee-opties. 

CoCo streeft ernaar de theedrinkervaring te vernieuwen door voortdurend innovatieve drankjes op de markt te brengen. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft CoCo Fresh Tea & Juice een wereldwijde reputatie opgebouwd als een toonaangevend merk in de bubble tea-industrie.

Adres

Lange Elisabethstraat 5

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur