Elke dag de beste deals
discount

-70%

Femilift laserbehandeling bij Edens Garden

500,00
150,00

Uitverkocht

Heb je last van vaginale problemen? Ze kunnen behoorlijk wat ongemak en onzekerheid veroorzaken. Maar geen zorgen! Edens Garden in Purmerend biedt de ideale oplossing voor jou: de Femilift laserbehandeling. Kijk voor meer informatie op de pagina, reserveer met korting en verlos jezelf van ongewenste ongemakken. 

Wat krijg je?

  • Femilift laserbehandeling voor de vagina bij Edens Garden in Purmerend

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: reserveren per mail en is verplicht. De contactgegevens vind je op de voucher. 
  • Beschikbaarheid: op dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 21.00 uur (op basis van beschikbaarheid). Op maandag en zondag gesloten.
  • Aantal: 1 voucher per persoon.
  • Annuleren: is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
  • Parkeren: gratis voor de deur.

Femilift

Heb je last van (verschillende) vaginale problemen? We begrijpen dat vaginale droogheid, (stress)incontinentie, seksueel ongemak of vaginale verslapping veel ongemak en onzekerheid kunnen veroorzaken. De impact kan groot zijn. Bij Edens garden in Purmerend bieden ze een effectieve oplossing om deze problemen te verminderen: de Femilift. De Femilift laserbehandeling is een innovatieve methode voor het verstrakken van de vaginawand en dit allemaal zonder operatie. Het is een effectieve, snelle en vrijwel pijnloze behandeling en vergt geen operatie.

Tijdens de behandeling geeft de laser gecontroleerde pulsen van warmte-energie af. Deze dringen diep door in de huid. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine, essentiële stoffen om de elasticiteit en kracht van de vagina te herstellen. Bovendien helpen deze stoffen ook bij het verlichten van andere vaginale klachten. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en zeer effectief.

Meer je meer weten over de Femilft? Neem een kijkje op de website van Edens Garden.

Voordelen

Verbeterde stevigheid en elasticiteit van de vagina
 Verminderde (stress)incontinentie
✓ Verhoogd seksueel genot
✓ Korte behandelduur
✓ Niet-chirurgisch en geen lange hersteltijd

Wil je weten of de Femilift geschikt is voor jou? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met de specialisten van Edens Garden

Edens Garden in Purmerend

Edensgarden is een vrouwvriendelijke salon gevestigd in Purmerend ,die de volgende behandelingen uitvoert: laserontharing, bodycontouren en vaginavernauwing
Adres

Abbringstraat 54

Purmerend, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur