Elke dag de beste deals
Boudewijn Seapark in Brugge entreeticketBrugge

Boudewijn Seapark in Brugge entreeticket

In Boudewijn Seapark beleef je met het hele gezin een dolfijne dag. Bewonder dolfijnen, zeeleeuwen én zeehonden van dichtbij en leer meer over hun leefwereld. Maar ook de attracties, het openlucht waterspeelpark en de indoor-speeltuin mag je zeker niet overslaan. Je vindt dit dolfinarium in Brugge. Koop je ticket nu met korting en maak je klaar voor een onvergetelijke dag in België.

Wat krijg je?

 • Entreeticket Boudewijn Seapark in Brugge, België

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 1 oktober 2023.
 • Reserveren: is niet nodig.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Boudewijn Seapark. Elk ticket geeft toegang voor 1 persoon.
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Rolstoelgebruikers: Boudewijn Seapark is rolstoeltoegankelijk. 
 • Huisdieren: m.uv. blindengeleidehonden zijn huisdieren niet toegestaan.
 • Parkeren: € 8,- per dag, per auto.
 • Actuele openingsdagen- en tijden óf parkinformatie: bekijk voor deze informatie de website van Boudewijn Seapark.
 • Locatie: Alfons de Baeckestraat 12, 8200 Brugge, België.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na je bezoek is annuleren niet meer mogelijk. 

'EchoMaris' in Boudewijn Seapark

Geniet van de dolfijnenvoorstelling 'EchoMaris' en maak kennis met 1 van de meest bijzondere diersoorten van onze oceanen; de tuimelaar-dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en vele talenten. Door de mooie natuurbeelden op een groot videoscherm kom je alles te weten over hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar, deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen. Luister mee naar de echo van de zee: EchoMaris.

Zeeleeuwentheater

In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ontdek de leefwereld van Californische zeeleeuwen in deze boeiende, educatieve presentatie vol met verrassingen. Ga ook langs bij de mooie zeehondenlagune en ontdek alles over 1 van de bekendste inwoners van onze Noordzee.

Attracties Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark geeft niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 buitenattracties zoals de familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria of de reuzengrote speeltuinen. Regent het? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelpret. 

Bobo’s AquaSplash

Beleef ook pret in het ondiepe openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen, de Splash Emmer en zonovergoten ligweide.

Impressie

Adres

Alfons de Baeckstraat 12 12

Brugge, BE

Adviesprijs29,50
19,50
Uitverkocht

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur