Elke dag de beste deals
discount

-30%

Dierenrijk ticket(s)

23,50
16,45
1 persoon

Beleef een onvergetelijk dagje weg met het gezin in dit dierenrijk bij Eindhoven. Bewonder o.a. neushoorns, cheeta's, olifanten en giraffen van dichtbij en maak kennis met de nieuwste spruit van het park: baby ijsbeertje Otis! Ontdek weetjes over de dieren, bekijk voederpresentaties en laat de kleintjes los in de speeltuin. Koop bij ActievandeDag je Dierenrijk ticket(s) met korting.

 • Korting op je Dierenrijk ticket(s)
 • Kinderen van 0 - 2 jaar oud hebben gratis toegang
 • Locatie: Mierlo, nabij Eindhoven
 • Geldigheid: geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m 31 december 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt 'm niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op dierenrijk.nl/goed-voorbereid
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Dierenrijk. Deze kunnen ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar oud kunnen gratis naar binnen. 
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn echter enkele hellingen.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Enkel blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen.
 • Parkeren: € 7,50 per voertuig. Uitrijmunten zijn online of ter plaatse te koop.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. 
Verheug je op een bijzonder dagje weg, want met jouw Dierenrijk tickets kun je binnenkort van dichtbij kennismaken met ijsberen, apen, flamingo's, rode panda's, ringstaartmaki's en vele andere dieren. Van imposante olifanten tot kleine kriebelvisjes: groot en klein kan zich verwonderen over alle grote én kleine wezens in dit dierenrijk. Tickets zijn geldig voor jong en oud en kinderen jonger dan 3 jaar mogen zelfs gratis mee naar binnen. Bij Dierenrijk kinderfeestjes organiseren is dus ook een aanrader, want hoe leuk is het om samen elkaars lievelingsdieren op te zoeken?

Praktische info over het Dierenrijk bij Eindhoven

Deze dierentuin is het vrolijke middelpunt van de groene velden van Mierlo en is zowel met de auto als openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Eindhoven rijd je binnen 18 minuten al de dieren tegemoet. Koop je Dierenrijk tickets van tevoren, zodat je bij aankomst meteen door naar de ingang kunt. Bekijk ook vast de Dierenrijk plattegrond, om kennis te maken met de Dierenrijk indeling. Zo kom je te weten waar jouw lievelingsdier uithangt en waar je dus sowieso en kijkje moet nemen.

Naar Dierenrijk met korting? 

Koop je Dierenrijk tickets bij ActievandeDag om met het hele gezin voordelig te genieten van een gezellig dagje weg. Slingerende apen, glibberende slangen, luierende beren en wandelende takken. Je spot ze allemaal in dit veelzijdige dierenrijk. Met korting oog in oog staan met een Afrikaanse leeuw, koekeloeren bij verschillende vogels of kijken wat die schattige otters allemaal uitspoken? Haal het maximale uit je Dierenrijk tickets door alle dieren te komen ontdekken. Bekijk het overzicht van alle dieren online of ga zelf op ontdekkingstocht in Mierlo!

Bekijk deze vrolijke video voor een sfeerimpressie van de dierentuin:

Adres

Heiderschoor 24

Mierlo, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur