Elke dag de beste deals
discount

-42%

Ga voor een ontspannen dag of avond bij Wine & Wellness in het centrum van Utrecht. Tijdens je bezoek kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. Er zijn verschillende sauna's, zwembaden, een bubbelbad en stoomcabine. Geniet tussendoor van een lunch of kopje koffie of thee. Jij loopt herboren weer de deur uit. Reserveer nu met korting.

Wat krijg je?

 • Saunadag bij Wine & Wellness in Utrecht met lekkere extra's voor 1 persoon
 • Entree: overdag tot 17.00 uur
 • Keuze uit:
  - dagentree 1 persoon + koffie of thee
  - dagentree 1 persoon + luxe borrelplank, burger of salade

Goed om te weten

 • Geldigheid: t/m 30 april 2024.
 • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
 • Reserveren: via de boekingslink op je voucher. 
 • Beschikbaarheid: maandag t/m zondag.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid 

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.

Wine & Wellness in Utrecht

Geniet van de faciliteiten van Wine & Wellness in het centrum van Utrecht. Er zijn verschillende sauna's en zwembaden. Er is een bubbelbad en stoomcabine. Begin je trek te krijgen? Geniet van een lekker kopje koffie of thee of een heerlijke lunch in het restaurant. Na afloop kun je je heerlijk afspoelen onder de douche en loop je ontspannen en stralend weer naar buiten.
Adres

Biltstraat 8

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur