Elke dag de beste deals
discount

-61%

Vet bevriezen met Cryolipolyse bij My Unique Studio

175,00
69,00
1 persoon

Wil je van ongewenst vet af, maar liever niet uren in de sportschool staan? Dan is Cryolipolyse dé oplossing voor jou. Deze relatief nieuwe behandeling bevriest hardnekkige vetcellen, waardoor ze op een natuurlijke wijze afbreken zonder chirurgische ingreep. Reserveer je behandeling nu met korting en verwelkom een nieuwe, zelfverzekerde jij!

Wat krijg je?

 • Cryolipolyse-behandeling bij schoonheidssalon My Unique Studio in Amsterdam
 • Duur: 60 minuten

Reserveren

 • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
 • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
 • Reserveren: via e-mail, WhatsApp of telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van My Unique Studio staan bij 'Mijn bestellingen' in je account
 • Beschikbaarheid: mogelijk van maandag t/m zaterdag (op basis van beschikbaarheid).
 • Aantal: je kunt voor deze deal 1 voucher per persoon inleveren.
 • Medicatie: gebruik je medicijnen of is jouw BMI hoger dan 30%, neem dan eerst contact op om te bespreken of de behandeling geschikt is voor jou.
 • Zone: de lichaamszone bespreek je samen met de behandelaar.
 • Let op: de behandelaar is Engelstalig. 
 • Annuleren: mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.

Cryolipolyse bij My Unique Studio

Ga voor het definitief verwijderen van vet met een Cryolipolyse-behandeling van 60 minuten bij schoonheidssalon My Unique Studio. Cryolipolyse is een methode om vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan kou. Deze niet-chirurgische behandeling is vooral bedoeld voor de probleemzones: buik, 'love handles', bovenarmen en binnen- en buitenkant bovenbenen. Verlies per behandeling tot wel 20% van de behandelde zone. Het effect van vet bevriezen is wetenschappelijk bewezen.

Comfortabele behandeling
Natuurlijk ogend
✓ Langdurig resultaat

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreide intake plaats, waarin alles duidelijk wordt besproken en uitgelegd. Tijdens de behandeling wordt een speciaal ontworpen applicator op het te behandelen gebied geplaatst, waarbij de temperatuur geleidelijk wordt verlaagd. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen gevoeliger worden voor de kou, terwijl omliggend weefsel onaangetast blijft.

Het bevroren vet wordt vervolgens op een natuurlijke wijze afgebroken en geleidelijk door het lichaam uitgescheiden. Omdat de procedure niet-chirurgisch is, zijn er geen littekens en is er vrijwel geen hersteltijd nodig. Veel mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling, zoals een rode en gevoelige huid.

Wil je meer weten over de behandeling? Neem een kijkje op de website van My Unique Studio.

Bijboeken behandelingen

Soms is het mogelijk om gebruik te maken van 2 behandelkoppen voor extra resultaat. Dit kan door bijbetaling van slechts € 50,-. Dus voor een totaalprijs van € 119,- (normale prijs € 350,-). Tijdens het intakegesprek bekijken jullie wat in jouw geval de beste optie is.
Adres

Middenweg 167 H

Amsterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur