Elke dag de beste deals
discount

-60%

Collageenbehandeling (zone naar keuze) bij Sil's Beauty 4 You

174,00
69,00

Collageenbehandeling 12-draden | Sil`s Beauty4You

Maak een keuze
1 voucher

Kies een datum en tijd
De collageen draadlift is een behandeling die volume toevoegt aan het gezicht zonder injecties of hersteltijd. Door speciale technieken wordt collageen in de rimpels aangebracht, waardoor de huid zichtbaar strakker en steviger wordt. Je maakt nu een afspraak met korting.

  • Collageenbehandeling bij Sil`s Beauty4You in Uitgeest
  • Keuze uit meerdere zones
  • Collageenbehandeling 12-draden voor een zone naar keuze
  • Collageenbehandeling 20-draden voor een zone naar keuze
Behandelzones zijn onder andere het gezicht, de nek en het decolleté
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer telefonisch of via WhatsApp o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Sil's Beauty 4 You vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Bij Sil's Beauty 4 You wordt er een professionele Collageen Draadlift behandelingen voor een langdurig resultaat aangeboden. Met zorgvuldig gekozen behandelingen en producten wordt ervoor gezorgd dat de huid wordt gerevitaliseerd en verjongd, zodat je kunt genieten van een jeugdige en stralende uitstraling.
De collageen draadlift is een behandeling die volume toevoegt aan het gezicht zonder injecties of hersteltijd. Door speciale technieken wordt collageen in de rimpels aangebracht, waardoor de huid zichtbaar strakker en steviger wordt. Geschikt vanaf 20-25 jaar, helpt het bij het verminderen van rimpels en het opvullen van de huid. De draad wordt geabsorbeerd tot in de diepere huidlagen, waardoor rimpels minder diep worden en de huid steviger aanvoelt. Een behandelkuur bestaat uit 3-4 sessies, met resultaten die gemiddeld 6-8 maanden aanhouden, afhankelijk van factoren zoals levensstijl en huidconditie. 
Adres

De Grote Weid 74

Uitgeest, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur