Elke dag de beste deals
discount

-55%

Carboxybehandeling naar keuze bij Sil's Beauty4You

110,00
49,00

Carboxybehandeling van het gezicht | Sil's Beauty 4 You

Maak een keuze
1 voucher

Kies een datum en tijd
De voordelen van carboxybehandelingen zijn talrijk. Ze zorgen voor het verkleinen van poriën, het verminderen van rimpels, het bleken van pigmentvlekken en het creëren van een frissere, gladdere huid. Je maakt nu een afspraak met korting bij Sil's Beauty4You.

  • Carboxybehandeling bij Sil`s Beauty4You in Uitgeest
  • Duur behandeling: ca. 1 uur
Keuze uit meerdere zones
  • Carboxybehandeling van het gezicht - € 49,00
  • Carboxybehandeling van het gezicht en de hals - € 69,00 
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 - 16:30 uur.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Sil's Beauty 4 You vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Bij een carboxybehandeling wordt een CO2-masker aangebracht op de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van rode bloedcellen gestimuleerd waardoor de productie van o.a. elastine en collageen wordt verbeterd. Hierdoor geniet jij van verschillende voordelen zoals: een gladdere huid, verkleinde poriën, vermindering van rimpels en meer. 

Met een kuur van 1 behandeling per week gedurende 3-5 weken, gevolgd door onderhoud elke 3 maanden, kun je optimale resultaten bereiken en je huid laten stralen. Tijdens de behandeling voel je een tinteling terwijl het masker het CO2-gas op de huid vasthoudt, wat resulteert in een effectieve opname van CO2 diep in de huid.
Welkom bij Sil's Beauty4You. In deze mooie schoonheidssalon in Uitgeest staat eigenaresse Sylvia voor je klaar met verschillende professionele schoonheidsbehandelingen. Voordat je de behandeling ingaat, krijg je een gratis intakegesprek zodat je weet waar je aan toe bent en bespreek je je wensen. In deze schoonheidssalon wordt er alleen gewerkt met mooie plantaardige producten. Kom langs en geniet van je behandeling!
Adres

De Grote Weid 74

Uitgeest, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur