Elke dag de beste deals
discount

-50%

Browlift met hybrid verf incl. brow botox bij Top Brows Hoorn

60,00
29,95
1 stuk

Geef je wenkbrauwen meer definitie met een browlift bij Top Brows Hoorn. De wenkbrauw haartjes worden tijdens deze behandeling in een andere positie gezet waardoor je optisch vollere wenkbrauwen creëert en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens kunt camoufleren.Bespaar tijd in de ochtend, want je wenkbrauwen stylen is vanaf nu verleden tijd. Boek jouw afspraak nu met korting.

Wat krijg je?

  • Browlift met hybrid verf incl. brow botox bij Top Brows Hoorn voor 1 persoon

Goed om te weten

  • Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
  • Reserveren: is verplicht. Volg de stappen op je voucher.
  • Meenemen naar je bezoek: na betalen kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
  • Beschikbaarheid: dinsdagavond of zaterdag. (andere avonden mogelijk in overleg)
  • Annuleren: mogelijk t/m 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Over de behandeling

De wenkbrauw haartjes worden tijdens deze behandeling in een andere positie gezet waardoor je optisch vollere wenkbrauwen creëert en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens kunt camoufleren. Het resultaat van deze behandeling zal een mooie gelifte wenkbrauw geven. De haren worden gelift en gepositioneerd op een bij jouw wenkbrauw en gezicht passende manier en zal altijd in overleg worden bepaald. De hybrid verf zal langzaamaan van de huid vervagen, maar moet echt uit de haren groeien, dit zorgt ervoor dat jij veel langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen. 
Brow botox is een wenkbrauwherstelprocedure het zorgt er voor dat de haartjes de boost krijgen die ze verdienen na de chemische behandeling.

Browlift bij Top Brows

Geef je wenkbrauwen de aandacht die ze nodig hebben met een browlift bij Top Brows Hoorn. In deze beautysalon staat natuurlijke schoonheid centraal. Er wordt samen met de specialist gekeken naar jouw wensen en hoe die aansluiten bij je uitstraling. Creëer de wenkbrauwen van je dromen met een browlift met hybrid verf incl brow botox
Adres

Lange Kerkstraat 11

Hoorn, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur