Elke dag de beste deals
discount

-72%

Sensuele boudoir-fotoshoot bij Pixels Fotografie

35,00
9,95
1 stuk

Kies een datum en tijd
Leg je schoonheid vast met een sensuele boudoir-fotoshoot bij Pixels Fotografie. De fotograaf schiet prachtige plaatjes op een zelf gekozen locatie en na de shoot ontvang je 2 digitale foto's naar keuze per e-mail. Je boekt de shoot nu voor slechts € 9,95!

 • Boudoir-fotoshoot bij Pixels Fotografie bij Pixels Fotografie in Almere
 • Na de shoot ontvang je 2 digitale foto's zonder logo/watermerk per e-mail
 • Thuis of op een locatie naar keuze 
 • Duur: 30 - 45 min.
 • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
 • Reserveren is verplicht en zo gedaan. Kies je datum in de kalender of koop nu en reserveer later.
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
 • Wil je jouw reservering wijzigen? Klik dan op de knop 'Reservering' in je account. 
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • De fotoshoot vindt thuis plaats of op een locatie naar keuze, binnen een straal van 25 km van Almere.
 • Wil je de fotoshoot buiten Almere? Ook dit is mogelijk in overleg. Er worden hiervoor extra reiskosten in rekening gebracht (€ 0,45 per km). Neem wel eerst even contact op met Pixels Fotografie (telefoonnummer kan je vinden op je voucher)
Een boudoir-fotoshoot is een fotosessie waarbij de nadruk ligt op het creëren van sensuele, intieme en vaak suggestieve beelden van een model, meestal in een privéruimte zoals een slaapkamer, luxe hotelkamer of studio met een romantische setting. Het doel van een boudoir-fotoshoot is om de schoonheid, zelfverzekerdheid en sensualiteit vast te leggen.
Melvin Meijer is de eigenaar en hoofdfotograaf van Pixels Fotografie. Met passie legt hij graag de mooiste momenten van jou en je dierbaren vast. Met meer dan 6 jaar ervaring voor en achter de camera, streeft hij ernaar om zijn klanten zich altijd op hun gemak te laten voelen.
Melvin richt zich op verschillende fotografiegebieden en heeft dan ook een divers portfolio. Melvin heeft een voorliefde voor het werken met mensen. Variërend van gezins- en modelfotografie tot trouwfotografie. Ook het fotograferen van verlaten gebouwen behoort tot zijn hobby's. Zijn persoonlijke aanpak en geduld resulteren in geweldige platen en tevreden klanten. 
Adres

Bert Haanstrahof 24

Almere, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur