Elke dag de beste deals
discount

-56%

Bindweefselmassage (30 of 60 min) met evt. LED-therapie bij Bliss Beauty & Care

45,00
19,95

Bindweefselmassage (30 min) | Bliss Beauty & Care

Maak een keuze
1 voucher

Welkom bij Bliss Beauty & Care. Kom langs en geef je gezicht een oppepper met een bindweefselmassage van 30 of 60 minuten. Deze speciale massagetechniek bereikt de diepere huidlaag, zodat er een huidverbeterende werking wordt geactiveerd. Het stimuleert de doorbloeding, maakt collageen aan en zorgt voor de afvoering van afvalstoffen. Je reserveert nu met korting.

Keuze uit

  • Bindweefselmassage voor je gezicht (30 min), nu voor € 19,95
  • Bindweefselmassage voor je gezicht (60 min) met LED-therapie, nu voor € 26,-
  • Direct geldig t/m 28 september 2024. 
  • Beschikbaar op dinsdag, vrijdag en zaterdag.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer minimaal 24 uur van te voren via WhatsApp o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Bliss Beauty & Care vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Met een bindweefselmassage voor het gezicht wordt de diepere huidlaag bereikt, waardoor er huidverbetering optreedt. Deze speciale techniek stimuleert de doorbloeding van de huid, maakt collageen aan en zorgt voor de afvoering van afvalstoffen. 

Je huid een extra boost geven? Maak je behandeling compleet met LED-therapie. Dit voorziet je huid van nieuwe energie voor een glowy skin. Daarnaast draagt de lichttherapie bij aan de verbetering van de huid. Het maakt de huid steviger en soepeler en zorgt voor minder rimpels. 

Bij Bliss Beauty & Care draait alles om kalmte en ontspanning. In de salon voel je je direct welkom dankzij de warme en serene sfeer. Het team, met 5 jaar ervaring, staat klaar om jou de beste zorg te bieden. Er wordt uitsluitend gewerkt met topmerken zoals Venus Legacy, Elysion Pro, Guinot, Fusion, Skin Tech Pharma en Derma Lux om de beste resultaten te garanderen.

De salon is gespecialiseerd in huidverbeteringsbehandelingen, acne therapie en definitieve ontharing. Ze zijn er om jouw huid in optimale conditie te brengen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Bij Bliss Beauty & Care krijg je meer dan alleen een behandeling. Je ervaart een transformatie die je sterker, mooier en zelfverzekerder laat voelen. De passie is om jou het beste te bieden wat de schoonheidsindustrie in huis heeft. Kom langs en beleef het zelf!
Adres

Amsterdamsestraatweg 931

Utrecht, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur