Elke dag de beste deals
discount

-56%

Bierproeverij + bijpassende hapjes bij Brouwerij de Werf in Enkhuizen

Bierproeverij + bijpassende hapjes bij Brouwerij de Werf in EnkhuizenEnkhuizen

Ben jij een echte bierliefhebber? Kom dan nu naar de bourgondische bierproeverij bij Brouwerij de Werf in Enkhuizen. Geniet van 3 glazen bier en bijpassende hapjes. Dat het jou goed gaat smaken, is een ding dat zeker is. Wacht niet te lang, want je reserveert nu met flinke korting.   

Wat krijg je?

  • Bierproeverij + bijpassende hapjes bij Brouwerij de Werf in Enkhuizen
  • Voor 1 persoon 

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 21 januari 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Reserveren: is verplicht en zo gedaan. Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu' om direct of later na aankoop te reserveren.
  • Openingstijden: van donderdag t/m zondag van 16:00 - 17:30 en 19:00 - 22:00 uur (niet geldig op feestdagen).
  • Aantal: je kunt vanaf 2 personen reserveren.
  • Minimumleeftijd: 18 jaar. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid 

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.

Brouwerij De Werf

Brouwerij De Werf is gevestigd in een oude scheepswerf midden in de historische binnenstad van Enkhuizen. Ze hebben 1 duidelijke missie: kneiter goed bier brouwen. En er is iets dat ze nog belangrijker vinden: er samen van genieten. Je bent daarom van harte welkom om hier heerlijke bieren te komen proeven. Je krijgt 3 glazen speciaalbier, dat zelf gebrouwd is door Brouwerij de Werf. Dit ontstaat uit een selectie van alleen de beste ingrediënten. Veel van de bieren vinden hun inspiratie uit de Zuiderzee, van mythes en legendes tot West-Friese levenswijsheden.

Bierproeverij

In het sfeervolle proeflokaal met zicht op de mooie brouwerij, geniet je van 3 eigen gebrouwen bieren, geselecteerd door de chef. Brouwerij de Werf heeft een breed scala aan bier, bijvoorbeeld de Porno Blond, Wahja Weizen, Vonkel IPA, Doezel, Meermoid, Skitter en nog een heel veel meer aan mooie bieren. Inclusief bijpassende hapjes.
Adres

Paktuinen 6

Enkhuizen, NL

Adviesprijs22,50
9,99

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur